مطالب مرتبط:
توسعه بزرگ ترین میدان مشترک نفتی کشور در کما
آغاز توسعه دو میدان نفتی مشترک با عراق در ایران
حسینی، معاون پیشین وزارت نفت: راه توسعه میدان های نفتی، فروش سهام در بورس داخلی نیست/ تضعیف شرکت نفت، قدرت دیپلماسی ایران را کاهش می دهد/ وقتی طرف ها به آینده همکاری امیدوار باشند، مذاکرات به نتیجه می رسد/ یک دیپلمات نفتی هم در مذاکرات خارجی قرار گیرد
استاندار مرکزی: دانشجویان سرمایه های بی بدیل توسعه پایدار کشور هستند
تأکید رییس ایدرو بر توسعه ظرفیت های اقتصاد چرخشی در کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 آذر 1404 ساعت 13:502025-12-07اقتصادي

توسعه بزرگ ترین میدان مشترک نفتی کشور در بن بست


توسعه پکپارچه بزرگ ترین میدان مشترک نفتی ایران از دو سال پیش به یک شرکت با سهامداری 9 شرکت و بانک واگذار شده اما در دو سال اخیر، هیچ عملیات اجرایی از سوی این شرکت انجام نشده و عملا توسعه بزرگ ترین میدان مشترک نفتی ایران به کما رفته است.

- توسعه پکپارچه بزرگ ترین میدان مشترک نفتی ایران از دو سال پیش به یک شرکت با سهامداری 9 شرکت و بانک واگذار شده اما در دو سال اخیر، هیچ عملیات اجرایی از سوی این شرکت انجام نشده و عملا توسعه بزرگ ترین میدان مشترک نفتی ایران به کما رفته است.

 پنجم آذرماه 1404، در جلسه ای به ریاست رییس جمهوری، روند اجرای طرح توسعه میدان نفتی آزادگان مورد بررسی قرار گرفت که رییس جمهوری برای تسریع روند پیشبرد آن، از نشست قبل خواستار حضور وزیران و مسئولان دولتی مرتبط و نیز مدیران تعدادی از بانک های کشور به عنوان سهامداران این طرح در نشست شده بود که موانع موجود بررسی، تصمیم های مقتضی برای رفع آنها اتخاذ و مقرر شد در دو هفته آینده اجرا و گزارش آن ارائه شود.

در غرب ایران در مجاورت مرز ایران و عراق، یک مخزن نفتی واقع شده که از نظر حجم ذخایر درجای نفت یکی از بزرگترین میادین نفتی جهان است.

این میدان در خاک ایران با نام آزادگان و در خاک عراق با نام مجنون شناخته می شود.


برچسب ها: میدان مشترک نفتی - بزرگ ترین - توسعه - میدان - مشترک - نفتی - شرکت
آخرین اخبار سرویس:

توسعه بزرگ ترین میدان مشترک نفتی کشور در بن بست

توسعه بزرگ ترین میدان مشترک نفتی کشور در بن بست