مطالب مرتبط:
افتتاح واحد ریسندگی در یزد با حضور وزیر کشور
ساختمان جدید شعبه یزد بیمه پارسیان افتتاح شد
افتتاح یک آموزشگاه دخترانه 18 کلاسه در یزد با حضور مومنی
افتتاح آموزشگاه ابتدایی شهید منگی یزد با حضور وزیر کشور
مجموعه آموزشی و مجتمع فرهنگی و ورزشی در یزد افتتاح شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 20 آذر 1404 ساعت 12:552025-12-11سياسي

افتتاح واحد تولیدی ریسندگی در یزد


در مراسمی با حضور وزیر کشور، استاندار و فرماندار یزد، نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی، یک واحد ریسندگی در یزد به بهره برداری رسید.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، این مجموعه ریسندگی در زمینی به مساحت 45 هزار متر مربع و اعتباری بالغ بر 2 همت و مجموع هشت هزار تن ظرفیت سالانه و اشتغال نهایی 800 نفر به بهره برداری رسیده و در حال حاضر بیش از 400 نفر در این واحد تولیدی شاغل هستند.

وزیر کشور در مراسم افتتاح این واحد تولیدی بر لزوم رفع دست انداز های پیش روی سرمایه گذاران تأکید کرد و گفت: همه ما وظیفه داریم از اشتغال و تولید حمایت کنیم.

اگر شرایط توسط دستگاه های اجرایی مهیا و مسیر نیز هموار شود قطعا سرمایه گذار راهش را با قوت ادامه می دهد.

اسکندر مومنی تأکید کرد که همه ما باید کمک کنیم تا موانع رفع شود و سرمایه گذاران با قدرت و بدون دغدغه فعالیت کنند.

آنها بقیه مسیر را بلد هستند و فقط باید دست انداز ها رفع شود.

وی ادامه داد: آینده خوبی در پیش روی ایران عزیز است و سرمایه گذاران نیز بدانند که در این دولت، حمایت های لازم از تولید به صورت عملی انجام شده و خواهد شد.


برچسب ها: سرمایه گذار - واحد تولیدی - سرمایه گذاران - بهره برداری - تولید - سرمایه - تولیدی
آخرین اخبار سرویس:

افتتاح واحد تولیدی ریسندگی در یزد

افتتاح واحد تولیدی ریسندگی در یزد