مطالب مرتبط:
777 میلیارد تومان اعتبار برای تقویت دستگاه قضایی یزد تخصیص یافت
از حل مشکل اسناد روستا های ترک آباد و اکرمیه و صدور اسناد قنوات استان یزد برای اولین بار تا اختصاص 777 میلیارد تومان برای تجهیز مراکز قضایی استان
از حل مشکل اسناد و صدور اسناد قنوات استان یزد برای اولین بار تا اختصاص 777 میلیارد تومان برای تجهیز مراکز قضایی استان
300 میلیارد تومان اعتبار برای ساخت بزرگراه خاش - سراوان هزینه شد
احداث واحد ثبتی جدید در شاهین شهر با اعتبار 100 میلیارد تومان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 آذر 1404 ساعت 15:302025-12-04سياسي

777 میلیارد تومان اعتبار برای تقویت دستگاه قضایی یزد تخصیص یافت


در جریان دومین سفر هیئت عالی قضایی به استان یزد، مجموعاً 777 میلیارد تومان اعتبارات برای تجهیز دادگستری و مراکز تابعه قضایی این استان، - تخصیص داده شد.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، حجت الاسلام محسنی اژه ای در جلسه پیگیری مصوبات سفر پیشین هیئت عالی قضایی به استان یزد، با اشاره به سخنان هم وطنان ساکن در نواحی مختلف استان یزد که بابت رفع مشکل اسناد اراضی و املاک خود پس از سال ها، خرسند و مشعوف بودند، گفت: چنانچه امکان رفع مشکل شما مردم گرانقدر در سنوات قبل، وجود داشت و ما در این زمینه قصور کردیم، از شما عذرخواه هستیم؛ من مکرراً تاکید دارم که باید در رفع مسائل و مشکلات مردم تسریع داشته باشیم و بویژه بر رفع آن دسته از مشکلات مزمن که چندین سال است مردم برخی مناطق با آنها دست و پنجه نرم می کنند، اهتمام و تمرکز داشته باشیم.

وی افزود: در جریان دومین سفر هیئت عالی قضایی به استان یزد، مجموعاً 777 میلیارد تومان اعتبارات برای تجهیز دادگستری و مراکز تابعه قضایی این استان، تخصیص داده شد.

رییس قوه قضاییه گفت: ضرورت دارد مسئولان مربوطه از جمله مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه و دادگستری کل استان یزد، به درخواست های مردمی واصل شده در جریان این سفر، به صورت سریع، ویژه و طبق موازین قانونی، رسیدگی کنند.


برچسب ها: استان یزد - قضایی - میلیارد تومان - استان - مشکل - میلیارد - مسائل و مشکلات
آخرین اخبار سرویس:

777 میلیارد تومان اعتبار برای تقویت دستگاه قضایی یزد تخصیص یافت

777 میلیارد تومان اعتبار برای تقویت دستگاه قضایی یزد تخصیص یافت