مطالب مرتبط:
بیش از نیمی از بودجه خدمات شهری به قرارداد و اجرا رسیده است
خبر مهم رییس سازمان برنامه: ردیف های قابل حذف بودجه شناسایی می‎شوند
شکایت 20 ایالت آمریکا از ترامپ: توقف محدودیت بودجه بی خانمان ها
آغاز شناسایی ردیف های قابل حذف در بودجه 1405
سپاهان: بودجه خرید مامه تیام را نداریم!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 آذر 1404 ساعت 14:402025-11-27دانش

دانشگاه ها باید از بودجه دولتی مستقل شوند


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر کاهش اتکای دانشگاه ها به بودجه دولتی، نقش خیرین در توسعه آموزش عالی و اهمیت پارک های علم و فناوری و دانشگاه ملی مهارت را در حل مسائل کشور برجسته کرد.

- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر کاهش اتکای دانشگاه ها به بودجه دولتی، نقش خیرین در توسعه آموزش عالی و اهمیت پارک های علم و فناوری و دانشگاه ملی مهارت را در حل مسائل کشور برجسته کرد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حسین سیمایی در نشست شورای دانشگاه تربیت حیدریه با اشاره به نقش خیرین در توسعه آموزش عالی گفت: کار خیر در کشور بیشتر به آموزش ابتدایی و متوسطه معطوف بوده، اما طی چند دهه اخیر به آموزش عالی نیز توجه شده است و این ظرفیت می تواند ارتقای فرهنگی و علمی شهرستان ها را به همراه داشته باشد.

وی با تأکید بر لزوم کاهش اتکای دانشگاه ها به بودجه دولتی افزود: دانشگاه باید به سمتی برود که خودکفا شود.

بستر های قانونی برای کاهش وابستگی مالی فراهم است و هرچه دانشگاه منابع بیشتری از مسیر اعتبارات مالیاتی و مشارکت های مردمی جذب کند، بودجه بیشتری نیز به آن اختصاص می یابد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: دانشگاه باید به سمتی برود که اتکایش به بودجه دولتی کم شود، ما این برنامه را آغاز کرده ایم، همچنین بستر های قانونی مناسبی برای کاهش ات


برچسب ها: دانشگاه - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری - بودجه دولتی - پارک های علم و فناوری - آموزش عالی - دانشگاه ها - تحقیقات و فناوری
آخرین اخبار سرویس:

دانشگاه ها باید از بودجه دولتی مستقل شوند

دانشگاه ها باید از بودجه دولتی مستقل شوند