مطالب مرتبط:
روایت سردار مارانی از جنگ 12 روزه و فریبکاری آمریکا در مذاکرات
روایت فرمانده سپاه از مختصات بسیج در جنگ 12 روزه و تفاوت آن با همه ارتش های دنیا
«بسیج» سد مستحکم در برابر دشمنان و راز پیروزی اسلام در جنگ 12 روزه بود
رمز پیروزی ایران در جنگ 12 روزه اتحاد و انسجام است
ببینید | روایت عراقچی از شرط ایران برای پذیرش آتش بس در جریان جنگ با اسراییل: به جایی رسید که...
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 آذر 1404 ساعت 17:052025-11-22سياسي

تأثیر مجادلات سیاسی بر روایت گری جنگ 8 ساله/ آغاز مأموریت مستندسازی روایت پیروزی در «جنگ 12 روزه»


سردار سرتیپ پاسدار رمضان شریف با اشاره به تأثیر برخی مجادلات سیاسی بر مخدوش شدن روایت جنگ، بر لزوم هم افزایی اسناد میدانی و پژوهش های نظری تأکید کرد.

- سردار شریف در نشست مشترک با پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع) مطرح کرد: تأثیر مجادلات سیاسی بر روایت گری جنگ 8 ساله/ آغاز مأموریت مستندسازی روایت پیروزی در جنگ 12 روزه سردار سرتیپ پاسدار رمضان شریف با اشاره به تأثیر برخی مجادلات سیاسی بر مخدوش شدن روایت جنگ، بر لزوم هم افزایی اسناد میدانی و پژوهش های نظری تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، سردار سرتیپ پاسدار رمضان شریف، مشاور فرمانده کل و رییس این مرکز، در نشست هم اندیشی با مسئولان و پژوهشگران پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع)، با اشاره به فرصت های نوین برای بازخوانی تاریخ انقلاب و جنگ تحمیلی اظهار کرد: جنگ تحمیلی 12 روزه آمریکایی ها و صهیونیست ها، فضایی را ایجاد کرد که بار دیگر ارزش و اهمیت دفاع مقدس کانون توجه افکار عمومی داخلی و خارجی قرار گیرد.

تغییر نگاه نسل جدید به مقوله امنیت سردار شریف با بیان اینکه پیش از این برخی تصور می کردند دوران دشمنی با ملت ایران و جنگ تمام شده، گفت: حوادث اخیر به نسل جوان و نسل زد نشان داد که دنیای واقعی متفاوت از تصویرسازی های فضای مجازی است.


برچسب ها: روایت - رمضان شریف - پژوهش - علوم اسلامی - سردار - سیاسی - جنگ تحمیلی
آخرین اخبار سرویس:

تأثیر مجادلات سیاسی بر روایت گری جنگ 8 ساله/ آغاز مأموریت مستندسازی روایت پیروزی در «جنگ 12 روزه»

تأثیر مجادلات سیاسی بر روایت گری جنگ 8 ساله/ آغاز مأموریت مستندسازی روایت پیروزی در «جنگ 12 روزه»