مطالب مرتبط:
انتقاد تند روزنامه اصولگرا از نماینده قم و خانمی که سکته خیالی کرد
مصوبه قانون مهریه زیر تیغ انتقاد؛ چرا در ازدواج فقط مرد حمایت می شود؟ / زنان بی پناه تر شدند!
انتقاد روزنامه اصولگرا از مهری طالبی دارستانی
علت اصلی جهش همزمان قیمت دلار و طلا/ چرا بازار دوباره آشفته شد؟
انتقاد تند معاون رییس جمهور از مصوبه مهریه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 21 آذر 1404 ساعت 14:252025-12-12اقتصادي

انتقاد از افسارگسیختگی قیمت ها


امام جمعه جویبار با انتقاد از افزایش افسارگسیخته قیمت ها، خواستار مدیریت بازار توسط دولت شد.

- انتقاد از افسارگسیختگی قیمت ها و تأکید بر مدیریت بازار توسط دولت امام جمعه جویبار با انتقاد از افزایش افسارگسیخته قیمت ها، خواستار مدیریت بازار توسط دولت شد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، حجت الاسلام محمدی امام جمعه شهرستان جویبار در خطبه های نماز جمعه این شهرستان، با بیان اینکه اسراف اقتصاد خانواده را متزلزل می کند، گفت: ریخت و پاش در محافل، مجالس، عروسی ها و مجالس خانگی بسیار زیاد است و اسراف اقتصاد خانواده را هدف قرار می دهد و متزلزل می کند و خانواده ها به این موضوع توجه کنند.

وی به وضعیت اقتصادی کشور پرداخت و افزود: امروز افزایش قیمت طلا و ارز و اجناس در کشور افسارگسیخته است و باید کنترل شود و دولت بازار و اقتصاد را در دست بگیرد.

امام جمعه جویبار با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد تفرقه، خاطرنشان کرد: دشمنان ما با دو قطبی سازی، دروغ پردازی و دخالت در عرصه های مختلف کشور درصدد هستند تا وحدت مردم را بشکنند.

وی سپس به انتقاد صریح از اظهارات یکی از فرمانداران کلانشهر های مازندران در روز دانشجو پرداخت و گفت: این فرماندار کلانشهر با انتقاد در روز دانشجو، دانشجویان را علیه حاکمیت نظام و صدا و سیما تحریک می کند.


برچسب ها: امام جمعه - افسارگسیخته - اقتصاد خانواده - قیمت ها - انتقاد - اقتصاد - جویبار
آخرین اخبار سرویس:

انتقاد از افسارگسیختگی قیمت ها

انتقاد از افسارگسیختگی قیمت ها