مطالب مرتبط:
وحشیانه ترین جنایت صهیونیست ها در غزه
وحشیانه ترین جنایت صهیونیست ها در غزه جنجال آفرید
وحشیانه ترین جنایت صهیونیست ها در غزه جنجال آفرید! / جزییات هولناک و روایت شاهدان / تصاویر و واکنش های جهانی منتشر شد!
کانون هموفیلی ایران خواستار تشکیل کمیته ویژه مقابله با تحریم های دارویی شد
عراقچی: خواستار فصلی جدید در روابط با لبنان هستیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 21 آذر 1404 ساعت 15:202025-12-12بين الملل

وزیران صهیونیست خواستار مراسم برافراشتن پرچم در غزه شدند


11 وزیر صهیونیست از جمله هشت نفر از حزب لیکود به رهبری نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواستار برگزاری مراسم برافراشتن پرچم در غزه در عید یهودی حنوکا شدند.

- به گزارش ایسنا، در نامه ای که جنبش طرفدار شهرک سازی نحالا منتشر کرده، آمده است: زمان آن فرا رسیده که با افتخار تاکید کنیم غزه بخشی از سرزمین اسراییل و متعلق به مردم یهود است، بنابراین باید فورا بخشی از اسراییل شود! در این نامه که خطاب به یسراییل کاتس ، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نوشته شده آمده است: ما خواستار مجوز برای این رویداد هستیم که اساسا هدف از آن برافراشتن پرچم اسراییل بر فراز ویرانه های شهرک نیسانیت است.

در این بخش از نامه به یک شهرک سابق اسراییلی در شمال نوار غزه اشاره شده که هنگام خروج اسراییل از این باریکه در سال 2005 برچیده شد.

جنبش نحالا از وجود برنامه هایی برای برگزاری مراسم برافراشتن پرچم در نیسانیت، منطقه ای در غزه که در حال حاضر تحت اشغال ارتش اسراییل است، خبر داد.

این مراسم قرار است در 18 دسامبر، یعنی در پنجمین شب عید حنوکا، عید (اخلاص) یهودیان برگزار شود که از یکشنبه آغاز و به مدت هشت روز جشن گرفته می شود.

ایتامار بن گویر ، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و هشت وزیر حزب لیکود از جمله مِری رگِو ، وزیر حمل ونقل که از نزدیکان نتانیاهو است، از امضاکنندگان این نامه ب


برچسب ها: اسراییل - صهیونیست - رژیم صهیونیستی - نخست وزیر رژیم صهیونیستی - وزیر جنگ رژیم صهیونیستی - خواستار - صهیونیستی
آخرین اخبار سرویس:

وزیران صهیونیست خواستار مراسم برافراشتن پرچم در غزه شدند

وزیران صهیونیست خواستار مراسم برافراشتن پرچم در غزه شدند