مطالب مرتبط:
جزایر سه گانه؛ حاکمیت غیرقابل مذاکره ایران در قلب خلیج فارس
مالکیت ایران بر جزایر خلیج فارس؛ پنج برگ سند غیرقابل انکار
وضعیت تعطیلی مدارس شیراز و استان فارس شنبه 29 آذر 1404
قیمت سکه پارسیان امروز 28 آذر 1404/ سکه پارسیان چقدر افزایش قیمت داشت؟
افزایش نجومی قیمت گواهینامه رانندگی در آذر 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 آذر 1404 ساعت 09:552025-12-20اجتماعي

گذر ابر و افزایش باد در آسمان هرمزگان و جزایر خلیج فارس، 29 آذر


کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، گفت: امروز گذر ابر در آسمان استان و بر روی خلیج فارس، جزایر و پاره ای از نواحی دور از ساحل استان رگبار باران، - کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، گفت: امروز گذر ابر در آسمان استان و بر روی خلیج فارس، جزایر و پاره ای از نواحی دور از ساحل استان رگبار باران، رعد و برق و افزایش باد پیش بینی می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش ، مجتبی حمزه نژاد، گفت: کماکان ناپایداری جوی و دریایی در استان پیش بینی می شود.

او افزود: از بعدازظهر دیروز با شکل گیری توده گرد و غبار در شمال عربستان و حرکت شرق سوی آن به سمت ایران، خلیج فارس و جزایر آن و مناطق غربی استان هرمزگان بتدریج تنگه هرمز متاثر از این گرد و غبار فرامحلی خواهد شد و سبب کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی در این مناطق خواهد شد و توصیه می شود تمهیدات لازم اندیشیده شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، گفت: در این مدت خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان با وزش باد های نسبتاً شدید شمال غربی گاه رگبار باران ورعد و برق، مواج خواهد بود و توصیه می شود تمهیدات لازم در بنادر استان انجام شود.

حمزه نژاد، خاطرنشان کرد: از اواخر وقت امروز تا بعدازظهر دوشنبه اول دی با نفوذ زبانه سامانه پرفشار سرد شمالی، در مناطق شرقی، شمالی، مرکزی استان، محدوده تنگه هرمز ودریای


برچسب ها: کارشناس اداره کل هواشناسی - خلیج فارس - اداره کل هواشناسی - استان - هرمزگان - اداره کل - کارشناس
آخرین اخبار سرویس:

گذر ابر و افزایش باد در آسمان هرمزگان و جزایر خلیج فارس، 29 آذر

گذر ابر و افزایش باد در آسمان هرمزگان و جزایر خلیج فارس، 29 آذر