مطالب مرتبط:
عبور ویروس از فاز انتقال گسترده به سمت فاز اوج گیری فصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: ویروس آنفلوآنزا در حال رسیدن به «فاز اوج گیری فصلی» است
علائم هشداردهنده آنفلوانزا در کودکان
ویدئو| خراسان رضوی، تهران و اصفهان در صدر استان های درگیر آنفلوانزا
باید ها و نباید های خوراکی برای زمانی که به آنفلوانزا مبتلا می شویم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 آذر 1404 ساعت 19:552025-12-01پزشكي

آنفلوانزا در زنجان در حال اوج گیری


روند موارد ابتلا به آنفلوانزا در استان زنجان افزایشی است اما پیش بینی می شود طی سه هفته آینده به اوج این بیماری برسیم و سپس روند نزولی آغاز شود.

- روند موارد ابتلا به آنفلوانزا در استان زنجان افزایشی است اما پیش بینی می شود طی سه هفته آینده به اوج این بیماری برسیم و سپس روند نزولی آغاز شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان  ؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان گفت: روند موارد ابتلا به آنفلوانزا در استان افزایشی است اما پیش بینی می شود طی سه هفته آینده به اوج این بیماری برسیم و سپس روند نزولی آغاز شود.

صایینی در نشست آموزشی آگاهی و پیشگیری از بیماری های فصلی به ویژه آنفلوانزا در استان با بیان اینکه استان هم اکنون در مرحله افزایشی ابتلا به آنفلوآنزای فصلی قرار دارد، افزود: از مسئولان و مدیران دستگاه های اجرایی درخواست می شود در قطع زنجیره انتقال بیماری مشارکت جدی داشته باشند.

صایینی با اشاره به آسیب پذیری گروه های پرخطر، افزود: بیماری آنفلوانزا برای افراد بالای 60 سال، بیماران دارای بیماری های زمینه ای و مادران باردار می تواند خطرناک باشد و به بستری آنها منجر شود.

به گفته وی،این بیماری به رغم کشندگی کمتر نسبت به کرونا، بیمار را برای یک تا دو هفته از کار و تحصیل باز می دارد.


برچسب ها: آنفلوانزا - موارد ابتلا - استان زنجان - استان - روند نزولی - هفته آینده - افزایشی
آخرین اخبار سرویس:

آنفلوانزا در زنجان در حال اوج گیری

آنفلوانزا در زنجان در حال اوج گیری