مطالب مرتبط:
شهرداری تهران یازدهمین دستگاه مسئول آلودگی هوا/ آغاز ساخت اتوبوس های 26 متری و ورود به پایتخت تا پایان سال
نماینده مجلس: آقای پزشکیان! نمی دانیم قسم حضرت عباس شما را باور کنیم یا دم خروس را/ ساخت مدرسه، آب در هاون کوبیدن است
پزشکیان: اولویت آموزش یا ساخت مدرسه؟ نماینده مشهد: قسم حضرت عباس یا دم خروس؟
آغاز فعالیت خوانندگی دختر بهاره رهنما
آغاز فرایند دریافت کارت شرکت در آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 آذر 1404 ساعت 13:552025-12-03اجتماعي

آغاز ساخت مدرسه 12کلاسه تیزهوشان پسرانه خیّرساز در ماکو

آغاز ساخت مدرسه 12کلاسه تیزهوشان پسرانه خیّرساز در ماکو

آیین کلنگ زنی مدرسه 12کلاسه خیّرساز تیزهوشان پسرانه در شهرستان ماکو با حضور پیام صدقی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، اکبری، مدیر آموزش و پرورش ماکو و جمعی از خیرین مدرسه ساز برگزار شد.

- آیین کلنگ زنی مدرسه 12کلاسه خیّرساز تیزهوشان پسرانه در شهرستان ماکو با حضور پیام صدقی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، اکبری، مدیر آموزش و پرورش ماکو و جمعی از خیرین مدرسه ساز برگزار شد.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛آیین کلنگ زنی مدرسه 12کلاسه خیّرساز تیزهوشان پسرانه در شهرستان ماکو با حضور پیام صدقی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، اکبری، مدیر آموزش و پرورش ماکو و جمعی از خیرین مدرسه ساز برگزار شد.

پیام صدقی در این مراسم با تأکید بر اهمیت توسعه فضا های آموزشی استاندارد گفت:تأمین مدارس ایمن، مجهز و استاندارد برای دانش آموزان، یکی از اولویت های اصلی ما است.

با همراهی خیرین و حمایت آموزش و پرورش، امیدواریم این پروژه هرچه سریع تر تکمیل و در اختیار دانش آموزان تیزهوش شهرستان ماکو قرار گیرد.

وی افزود که استفاده از ظرفیت خیرین مدرسه ساز و منابع استانی نقش مهمی در تسریع روند احداث مدارس دارد و هماهنگی میان دستگاه های اجرایی می تواند بهره برداری از فضا های آموزشی جدید را به سرعت ممکن سازد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز ساخت مدرسه 12کلاسه تیزهوشان پسرانه خیّرساز در ماکو

آغاز ساخت مدرسه 12کلاسه تیزهوشان پسرانه خیّرساز در ماکو