مطالب مرتبط:
مردم استان کهگیلویه و بویراحمد فقرند
سخنان رییس جمهور در نشست با فعالان اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد
پزشکیان وارد استان کهگیلویه و بویراحمد شد
سخنان رییس جمهور در نشست توسعه عدالت آموزشی استان کهگیلویه و بویراحمد
سخنان رییس جمهور در نشست با فعالان اجتماعی و سیاسی استان کهگیلویه و بویراحمد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 14 آذر 1404 ساعت 07:302025-12-05سياسي

مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در فقرند


نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت گفت: گیر ما این است که مردم استان کهگیلویه و بویراحمد فقیر و دچار فقر مزمن هستند.

- غلامرضا تاجگردون پنج شنبه شب 13 آذر در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه کهگیلویه و بویراحمد با حضور رییس جمهور، افزود: هر خدمتی در این استان می بینید مدیون نظام جمهوری اسلامی است البته شاید بیشتر از این باید خدمت می شد اما گیر ما این است که مردم استان کهگیلویه و بویراحمد فقیر و دچار فقر مزمن هستند.

وی اظهار کرد: شهرستان گچساران روزانه 640 هزار بشکه نفت تولید دارد.

نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: درآمد استان کهگیلویه و بویراحمد 40 درصد کمتر از میانگین کشوری است.

تاجگردون با اشاره به روحیه عدالت خواهی دولت و خطاب به رییس جمهور تصریح کرد: مطمئنم با تدبیر دولت چهاردهم، اجازه نخواهید داد مردم استان در حاشیه بمانند.

وی با اشاره به مظلومیت استان کهگیلویه و بویراحمد، ادامه داد: مردم حق خود را می دانند و مسئولان باید شنوای حق مردم باشند و به آن توجه کنند.

نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات طولانی مدت استان در حوزه هایی مانند آب عنوان کرد: متأسفانه در برخی مقوله ها قدمتی از مشکلات داریم که حتی به پیش از دولت چهاردهم بازمی گردد.


برچسب ها: استان کهگیلویه و بویراحمد - کهگیلویه و بویراحمد - استان کهگیلویه - بویراحمد - کهگیلویه - استان - گچساران و باشت
آخرین اخبار سرویس:

مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در فقرند

مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در فقرند