مطالب مرتبط:
عیدی کارگران 31 میلیون تومان شد / افزایش چشمگیر عیدی در سال 1404
عیدی کارگران 31 میلیون تومان شد / افزایش چشمگیر عیدی در سال 1404
مقدار افزایش حقوق سال 1405 مشخص شد + جزییات
عیدی کارگران 31 میلیون تومان شد / افزایش باورنکردنی عیدی کارگران در سال 1404
افزایش حقوق کارگران کلید خورد/حقوق کارگران در سال جدید چقدر شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 آذر 1404 ساعت 17:102025-11-26اقتصادي

افزایش حدود سه برابری صدور مجوزهای افتا نسبت به آبان سال گذشته


در آبان گذشته، مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری با صدور و تمدید 158 مجوز فعالیت شرکت های متقاضی در حوزه زیرساخت های حیاتی کشور موافقت کرد.

- افزایش حدود سه برابری صدور مجوزهای افتا نسبت به آبان سال گذشته در آبان گذشته، مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری با صدور و تمدید 158 مجوز فعالیت شرکت های متقاضی در حوزه زیرساخت های حیاتی کشور موافقت کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، میزان صدور مجوز های افتا در آبان ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته نزدیک به سه برابر افزایش یافته و 99 مجوز بیشتر صادر شده است.

مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری، پروانه های فعالیت شرکت های متقاضی را در چهار حوزه خدمات افتایی (عملیاتی، مدیریتی، فنی و آموزشی) و همچنین محصولات فتایی صادر می کند.

بر اساس تصمیم تازه مرکز ملی فضای مجازی و ابلاغ معاون اول رییس جمهور، تمام فرایند های مربوط به صدور مجوز های افتا به این مرکز واگذار شده و مرکز مدیریت راهبردی افتا متعهد شده است که طی یک ماه کاری مجوز ها را صادر کند.

اکنون یک هزار و هشتاد شرکت خصوصی با مجموع یک هزار و 452 مجوز در حوزه افتا فعالیت دارند؛ بیش از 1200 شرکت در زمینه ارائه خدمات افتایی و 225 شرکت نیز در حوزه تولید محصولات فتایی مشغول تقویت صنعت داخلی افتا هستند.


برچسب ها: ریاست جمهوری - صدور مجوز - گذشته - مجوز - مدیریت - سه برابر - راهبردی
آخرین اخبار سرویس:

افزایش حدود سه برابری صدور مجوزهای افتا نسبت به آبان سال گذشته

افزایش حدود سه برابری صدور مجوزهای افتا نسبت به آبان سال گذشته