مطالب مرتبط:
گسترش همکاری های کابل و تهران در تولید دارو و تجهیزات پزشکی
سفر معاون امور رسانه ای و تبلیغات وزیر ارشاد به زنجان
آمادگی شرکت های ایرانی به منظور سرمایه گذاری در تولید دارو در افغانستان
آمادگی شرکت های ایرانی به منظور سرمایه گذاری در تولید دارو در افغانستان
آمادگی ایران برای تولید دارو در افغانستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 آذر 1404 ساعت 15:102025-12-04پزشكي

«معاون وزیر» محصولی که از «معاونت غذا و دارو» مجوز تولید دارد فاقد اعتبار خواند


در حالی که معاون وزیر بهداشت در نامه ای به رییس سازمان صدا و سیما، خواستار توقف فوری تبلیغات «دمنوش های لاغری» شده بود، اما بر اساس اسناد، - معاون وزیر محصولی که از معاونت غذا و دارو مجوز تولید دارد فاقد اعتبار خواند در حالی که معاون وزیر بهداشت در نامه ای به رییس سازمان صدا و سیما، خواستار توقف فوری تبلیغات دمنوش های لاغری شده بود، اما بر اساس اسناد، محصول مورد اشاره، دارای پروانه بهداشتی ساخت رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در حالی که معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه ای به رییس سازمان صدا و سیما، خواستار توقف فوری تبلیغات دمنوش های لاغری به دلیل فریب و گمراهی مردم و فقدان پشتوانه علمی شده بود، اسناد نشان می دهد محصول مورد اشاره، دارای پروانه بهداشتی ساخت رسمی از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، یکی از نهاد های زیرمجموعه خود وزارت بهداشت، است.

 این تناقض آشکار، این سوال اساسی را مطرح می کند که آیا در بدنه اصلی ترین نهاد متولی سلامت کشور، ناهماهنگی و سیاست گذاری های متضاد حاکم است؟ نامه دکتر علیرضا رییسی، معاون وزیر بهداشت، که در آن تبلیغات دمنوش های لاغری اغواکننده و مغایر با اصول سلامت عمومی خوانده شده بود، در رسانه ها منتشر شد.


برچسب ها: معاون وزیر بهداشت - معاون وزیر - معاونت غذا و دارو - معاون - وزیر بهداشت - رییس سازمان - بهداشت
آخرین اخبار سرویس:

«معاون وزیر» محصولی که از «معاونت غذا و دارو» مجوز تولید دارد فاقد اعتبار خواند

«معاون وزیر» محصولی که از «معاونت غذا و دارو» مجوز تولید دارد فاقد اعتبار خواند