مطالب مرتبط:
اختصاص 3500 میلیارد ریالی برای تکمیل راه های مواصلاتی جویبار
قیمت آجیل 4 مغز شب چله در میادین و بازار های میوه و تره بار
کمربندی امام روح الله و پل سه راهی جویبار ساری روشن می شود
قیمت میوه و تره بار 24 آذر 1404
حضور نظامی فرانسه در شرق مدیترانه افزایش خواهد یافت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 آذر 1404 ساعت 18:552025-12-15اقتصادي

نبرد با مگس میوه مدیترانه ای در جویبار


مدیر جهاد کشاورزی جویبار از پایش و ردیابی آفت مگس میوه مدیترانه ای در سطح 5 هزار و 550 هکتار از باغات این شهرستان خبر داد.

- مدیر جهاد کشاورزی جویبار از پایش و ردیابی آفت مگس میوه مدیترانه ای در سطح 5 هزار و 550 هکتار از باغات این شهرستان خبر داد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ عبدالله رحیمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار گفت: در راستای برنامه ریزی برای کنترل و کاهش خسارات آفت مگس میوه مدیترانه ای، تاکنون عملیات ردیابی در 5 هزار و 550 هکتار از باغات شهرستان جویبار به انجام رسیده است.

او افزود: برای این منظور، ایستگاه های پیش آگاهی در سه مرکز جهاد کشاورزی شهرستان فعال شده و از ترکیبی از تله های مختلف شامل تله های فرمونی به همراه کارت زرد، تله های جلب کننده غذایی (بیولور)، تله سراتراپ و سراتینکس در باغات مستعد و این ایستگاه ها استفاده شده است.

رحیمی در ادامه بر اجرای مدیریت تلفیقی برای مقابله مؤثر با این آفت تأکید کرد و گفت:برداشت به موقع کلیه میوه های رسیده، رعایت بهداشت باغ از جمله اقدامات پایه ای و بسیار مؤثر است.

حذف علف های هرز داخل و حاشیه باغات و همچنین جمع آوری و دفن میوه های ریزش یافته در عمق 50 سانتیمتری خاک، به طور چشمگیری در کاهش جمعیت آفت و چرخه زندگی آن نقش دارد.


برچسب ها: جهاد کشاورزی - شهرستان - آفت مگس میوه - مدیترانه - مگس میوه - جویبار - کشاورزی
آخرین اخبار سرویس:

نبرد با مگس میوه مدیترانه ای در جویبار

نبرد با مگس میوه مدیترانه ای در جویبار