مطالب مرتبط:
مخالفت وزیر ارتباطات با فیلترینگ: استفاده 83 درصدی مردم از فیلترشکن / افراد با افتخار اعلام می کنند از فیلترشکن استفاده می کنند
برگزاری دومین فروم تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران در روسیه؛ امضای 20 تفاهم نامه و پنج قرارداد همکاری
راهکارهای تقویت ارتباطات مردمی با حضور معاون رییس جمهور در قم بررسی شد
برگزاری دومین فروم تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران در روسیه؛ امضای 20 تفاهم نامه و پنج قرارداد همکاری
حمایت دولت و مجلس، ضامن نقش آفرینی راهبردی بیمه ایران در توسعه اقتصادی کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 20 آذر 1404 ساعت 12:102025-12-11سياسي

توسعه زیر ساختهای ارتباطات بستر ارائه خدمات قضایی مطلوب است


رییس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: ارتقای سرعت ارتباطات در ارائه خدمات قضایی مطلوب به مردم موثر است.

- به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛  ناصر عتباتی رییس کل دادگستری آذربایجان غربی به همراه مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و تعدادی از معاونین قضایی در نشستی که با اسمعیل زاده مدیرعامل شرکت مخابرات استان و مدیران این مجموعه داشتند بر اهمیت ارتباطات در دنیای امروز تاکید نمود.

عتباتی در جریان این نشست گفت: دنیای امروز بر مدار ارتباطات استوار است و از این رو توسعه و ارتقاء بستر های لازم در این خصوص از اهمیت ویژه ای برخوردار است و انصافاً شرکت مخابرات استان اقدامات بسیار ارزنده ای در این حوزه انجام داده است.

رییس کل دادگستری استان ادامه داد: به موازات توسعه بستر های ارتباطی شرکت مخابرات، دستگاه قضایی نیز زیرساخت های خود را برای استفاده هر چه بهتر از این فضا برای ارائه خدمات قضایی به مردم در بستر الکترونیک توسعه داده است از جمله دادرسی های الکترونیکی، ابلاغ 98 درصد اوراق قضایی به صورت الکترونیکی و برگزاری مزایده ها به صورت الکترونیک و از این دست خدمات که موجب کاهش هزینه ها و عدم حضور غیرضروری مراجعین به دستگاه قضایی با ارائه خدمت در بستر الکترونیک شده است.


برچسب ها: رییس کل دادگستری - دادگستری آذربایجان غربی - آذربایجان غربی - شرکت مخابرات - ارتباطات - آذربایجان - دادگستری
آخرین اخبار سرویس:

توسعه زیر ساختهای ارتباطات بستر ارائه خدمات قضایی مطلوب است

توسعه زیر ساختهای ارتباطات بستر ارائه خدمات قضایی مطلوب است