|
| پنجشنبه، 27 آذر 1404 ساعت 15:102025-12-18سياسي
رییس پژوهشگاه قوه قضاییه از تصویب لایحه صیانت از کرامت و حمایت از زنان و خانواده در برابر خشونت درکمیسیون اجتماعی مجلس خبر داد.
- به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، سید علی کاظمی رییس پژوهشگاه قوه قضاییه از تصویب لایحه صیانت از کرامت و حمایت از زنان و خانواده در برابر خشونت در کمیسیون اجتماعی مجلس خبر داد.
رییس پژوهشگاه قوه قضاییه در حاشیه حکمرانی قضایی دانش بنیان با اشاره به اینکه اصلاح قوانین مربوط به حقوق بانوان به ویژه در بخش های حضانت، اشتغال، ملاقات فرزند و تامین امنیت زنان دردستور کار دستگاه قضایی است گفت: بر اساس قانون مدنی اگر خانمی ازدواج مجدد کند، دیگر نمی تواند فرزند خود را نگه دارد و حضانت از او سلب می شود که مشکلاتی را در جامعه ایجاد می کند.
برچسب ها: رییس پژوهشگاه قوه قضاییه -
پژوهشگاه قوه قضاییه -
قوه قضاییه -
کمیسیون اجتماعی مجلس -
قضایی -
کمیسیون اجتماعی -
زنان و خانواده |
آخرین اخبار سرویس:
|
اصلاح قانون خانواده در دستور کار قوه قضاییه
اصلاح قانون خانواده در دستور کار قوه قضاییه
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.