مطالب مرتبط:
برای اجرای طرح زمستانه در کردستان 350 دستگاه ماشین آلات آماده به کار است
اجرای طرح «گام های آسمانی» در مدارس استثنایی کردستان
اجرای طرح محلات 2020 کلید خورد/ هرمتقاضی با هر آورده ای خانه دار می شود
اجرای طرح محلات 2020 کلید خورد/ هرمتقاضی با هر آورده ای خانه دار می شود
با اجرای طرح ساخت 94 هزار واحد مسکونی کارگری در دولت چهاردهم، وزارت کار گام بزرگی برای عدالت مسکن و آرامش کارگران برداشت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 آذر 1404 ساعت 09:552025-11-25اجتماعي

راهداری کردستان آماده اجرای طرح زمستانه


معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان گفت: 350 دستگاه ماشین آلات با هدف اجرای طرح راهداری زمستانه در استان آماده سازی شده است.

- معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان گفت: 350 دستگاه ماشین آلات با هدف اجرای طرح راهداری زمستانه در استان آماده سازی شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، رامین محمدی اظهار کرد: علاو ه بر ماشین آلات، 36 اکیپ راهداری و 450 نفر نیروی انسانی آماده اجرای طرح زمستانه بوده و بیش از هفت هزار و 800 کیلومتر از راه های استان را تحت پوشش قرار می دهند.

وی با اشاره به اینکه تعدادی از ماشین آلات راهداری نیازمند تعمیر است گفت: میانگین عمر ماشین آلات راهداری حدود 24 سال است و در حال حاضر از مجموع ماشین آلات استان 30 دستگاه نیاز به تعمیر اساسی دارند و 14 دستگاه نیز از رده خارج شده اند.

معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان ادامه داد: در اجرای طرح راهداری زمستانه امسال حدود 47 هزار تن ماسه و نمک مورد نیاز است که تاکنون بخش زیادی از آن در انبار ها ذخیره شده و باقیمانده آن نیز در حال انتقال است.

وی حفظ ایمنی تردد، بازنگه داشتن راه های اصلی و روستایی و ارائه خدمات سریع در شرایط اضطراری را از جمله اهداف اجرای طرح راهداری زمستانه اعلام و ابراز امیدواری کرد با همراهی دستگاه های اجرایی و تأمین اعتبارات لازم


برچسب ها: راهداری - ماشین آلات - کردستان - طرح راهداری - ماشین - زمستانه - دستگاه
آخرین اخبار سرویس:

راهداری کردستان آماده اجرای طرح زمستانه

راهداری کردستان آماده اجرای طرح زمستانه