مطالب مرتبط:
روحیه مطالبه گری دانشجویی باید پرچم دار حرکت علمی و اجتماعی باشد
تولید قدرت نرم و حضور اجتماعی تشکل های دینی مطالبه مقام معظم رهبری است
تایید رسمی افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی از این ماه
عکس/ انتشار استوری معنادار مهران غفوریان در شبکه های اجتماعی
هشدار دادستان کل کشور درباره ناهنجاری های اجتماعی: موجب تضعیف اعتماد عمومی شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 آذر 1404 ساعت 16:402025-12-01سياسي

روحیه مطالبه گری دانشجویی باید پرچم دار حرکت علمی و اجتماعی باشد


مدیر کل صدا و سیمای مرکز فارس در دیدار با نمایندگان تشکل های دانشجویی بر جریان سازی علمی، مطالبه گری مسئولانه و حضور پررنگ رسانه در دانشگاه ها تاکید کرد.

- روحیه مطالبه گری دانشجویی باید پرچم دار حرکت علمی و اجتماعی باشد مدیر کل صدا و سیمای مرکز فارس در دیدار با نمایندگان تشکل های دانشجویی بر جریان سازی علمی، مطالبه گری مسئولانه و حضور پررنگ رسانه در دانشگاه ها تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ، در آستانه روز 16 آذر، مدیر کل صدا و سیمای مرکز فارس با نمایندگان تشکل های دانشجویی دیدار و گفت و گو کرد.

در این نشست صمیمی، ضرورت تقویت تعامل دانشگاه و رسانه، جریان سازی علمی، بازخوانی نقش دانشجو در مطالبه گری مسئولانه و ارتقای همکاری های مشترک مورد تأکید قرار گرفت.

آقای امیر رئوف با بیان اینکه جلسات با تشکل های دانشجویی یادآور روحیه مطالبه گری دوران دانشجویی است، گفت: نگاه مطالبه گرانه دانشجو از مهم ترین توصیه های رهبر معظم انقلاب بوده و جریان دانشجویی باید همچنان پرچم دار این رویکرد باشد.

وی با اشاره به اهمیت تاریخی 16 آذر و نقش دانشجویان در مقابله با استبداد و سلطه، تأکید کرد که الگوی ایستادگی دانشجویان در آذر سال 1332 همچنان برای جنبش دانشجویی الهام بخش است .


برچسب ها: تشکل های دانشجویی - صدا و سیمای مرکز فارس - مطالبه گری - دانشجویی - روحیه مطالبه گری - دانشجو - صدا و سیما
آخرین اخبار سرویس:

روحیه مطالبه گری دانشجویی باید پرچم دار حرکت علمی و اجتماعی باشد

روحیه مطالبه گری دانشجویی باید پرچم دار حرکت علمی و اجتماعی باشد