مطالب مرتبط:
خودرو ون در بورس کالا عرضه می شود / شرایط خرید و ثبت نام اعلام شد / جدول کامل قیمت ها و نکات ضروری برای خریداران!
خودرو ون در بورس کالا عرضه می شود / شرایط خرید و ثبت نام اعلام شد / جدول کامل قیمت ها و نکات ضروری برای خریداران!
معامله 25 دستگاه ون فوتون وانا در بورس کالا
بورس کالا با معماری جدیدچقدر به استانداردهای جهانی نزدیک شد؟
معامله 157 کیلوگرم زعفران نگین در بازار آتی بورس کالا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 آذر 1404 ساعت 16:202025-12-14اقتصادي

جهش تاریخی قیمت پلیمرها در بورس کالا؛ صنایع داخلی در معرض خطر


بازار پلیمرها در هفته های اخیر با جهش بی سابقه قیمت و رقابت های سنگین در بورس کالا مواجه شده است؛ به طوری که رشد بهای این مواد اولیه با رقابت 180 درصدی مواجه شده و تورم نقطه به نقطه این کالا 67.

- جهش تاریخی قیمت پلیمرها در بورس کالا؛ صنایع داخلی در معرض خطر بازار پلیمرها در هفته های اخیر با جهش بی سابقه قیمت و رقابت های سنگین در بورس کالا مواجه شده است؛ به طوری که رشد بهای این مواد اولیه با رقابت 180 درصدی مواجه شده و تورم نقطه به نقطه این کالا 67.

5 درصد شده است.

بازار پلیمرها در هفته ها و ماه های اخیر با التهابی بی سابقه روبه رو شده و قیمت این مواد اولیه به بالاترین رکورد تاریخی خود رسیده است؛ به طوری که در معاملات رسمی بورس کالا، رقابت برای خرید برخی گریدهای پلیمری تا 180 درصد نیز ثبت شده است.

به گزارش تسنیم، بررسی آمارها نشان می دهد رشد قیمت پلیمرها از افزایش قیمت اغلب گروه های کالایی و خدماتی پیشی گرفته و این موضوع به طور مستقیم صنایع بسته بندی مواد غذایی، محصولات کشاورزی و بسیاری از بخش های صنعتی را تحت تأثیر قرار داده است.

طبق داده های رسمی، تورم نقطه به نقطه آبان ماه به بالاترین سطح خود از اوایل سال 1402  تا کنون رسیده و تورم مواد غذایی به 66 درصد بالغ شده است؛ با این حال، در مقایسه دوازده ماهه، بهای پلیمرها با رشد 67.


برچسب ها: بورس کالا - تورم نقطه به نقطه - مواد اولیه - کالا - قیمت - رقابت - نقطه به نقطه
آخرین اخبار سرویس:

جهش تاریخی قیمت پلیمرها در بورس کالا؛ صنایع داخلی در معرض خطر

جهش تاریخی قیمت پلیمرها در بورس کالا؛ صنایع داخلی در معرض خطر