مطالب مرتبط:
اجرای طرح های گردشگری اصفهان با 3 همت سرمایه گذاری
کاهش 40 درصدی مصرف بنزین پس از اجرای طرح جدید تکذیب شد
کاهش 40 درصدی مصرف بنزین پس از اجرای طرح جدید تکذیب شد
کاهش 40 درصدی مصرف بنزین پس از اجرای طرح جدید تکذیب شد
تکریم سالمندان در شعب بانک ملت با اجرای طرح منزلت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 آذر 1404 ساعت 08:502025-12-17اقتصادي

کاهش انگیزه سرمایه گذاری ساختمانی/ چاره ای جز اجرای طرح مسکن استیجار نیست


یک کارشناس حوزه مسکن با بیان این که در شرایط موجود طرف تقاضا قادر به خرید مسکن نیست و سمت عرضه انگیزه کافی برای سرمایه گذاری ندارد، گفت: برای دهک های پایین و متوسط، - یک کارشناس مسکن: کاهش انگیزه سرمایه گذاری ساختمانی/ چاره ای جز اجرای طرح مسکن استیجار نیست یک کارشناس حوزه مسکن با بیان این که در شرایط موجود طرف تقاضا قادر به خرید مسکن نیست و سمت عرضه انگیزه کافی برای سرمایه گذاری ندارد، گفت: برای دهک های پایین و متوسط، چاره ای جز حرکت به سمت بازار استیجار و اجرای طرح های حمایتی استیجار عمومی نیست.

به گزارش ایسنا، وزارت راه و شهرسازی دولت چهاردهم در هفته های اخیر موضوع مسکن استیجار عمومی را مطرح کرد؛ برنامه ای که طی سه دهه گذشته در برخی مناطق به صورت پراکنده اجرا شد اما شکل پایدار به خود نگرفت.

به طور مثال در سال 1377 در قالب قانون تشویق احداث و عرضه واحدهای مسکونی استیجاری ، دولت مکلف شد هر ساله 10 درصد واحدهای مسکونی شهری را در برنامه پنج ساله توسعه به صورت اجاره به شرط تملیک در اختیار مستاجران قرار دهد.

اما این طرح به دلایلی مثل عمر کوتاه دولت ها و عدم پیگیری لازم نتایج مدنظر را در پی نداشت.

در سال جاری وزارت راه و شهرسازی بعد از انجام کارهای کارشناسی و استفاده از تجارب سایر کشورها مدل مسکن استیجار عمومی را مطرح کرد.


برچسب ها: سرمایه گذاری - مسکن - سرمایه - دهک های پایین - انگیزه - کارشناس - وزارت راه و شهرسازی
آخرین اخبار سرویس:

کاهش انگیزه سرمایه گذاری ساختمانی/ چاره ای جز اجرای طرح مسکن استیجار نیست

کاهش انگیزه سرمایه گذاری ساختمانی/ چاره ای جز اجرای طرح مسکن استیجار نیست