مطالب مرتبط:
احتمال کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو به حدود 90 درصد رسید
هشدار کاهش ذخایر خون در مازندران
کاهش ذخیره خون در کشور/ مازندران تنها چند روز ذخیره خون دارد
بررسی آخرین وضعیت تعطیلی مدارس گیلان، گلستان، مازندران و سمنان شنبه 22 آذر 1404
کاهش نرخ بهره فدرال رزرو و تغییر مسیر سرمایه گذاران به دارایی های پرریسک
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 آذر 1404 ساعت 20:502025-12-10پزشكي

کاهش بی سابقه نرخ باروری در گیلان و مازندران


دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور نرخ باروری در کشور را شش ونیم درصد به ازای هر زن عنوان کرد و افزود: این آمار امروزه به یک ونیم درصد به ازای هر زن در کشور رسید اما در گیلان به 9 دهم درصد و در مازندران، - یک فرزند به ازای هر زن رسیده است که رکورد پایین ترین نرخ باروری کشور به گیلان و بعد آن به مازندران رسید و این کم ترین نرخ باروری در طول تاریخ ایران است.

دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور از وضعیت قرمز جمعیت در گیلان و مازندران خبر داد و گفت: نرخ باروری در این دو استان شمالی به کمترین میزان در تاریخ ایران رسیده است.

به گزارش ایسنا، صالح قاسمی چهارشنبه 19 آذر در حاشیه همایش ایران جوان که در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: نرخ رشد جمعیت در کشور از 14 درصد به نیم درصد کاهش پیدا کرده که در سال 1415 به صفر درصد خواهد رسید و بعد از آن نرخ رشد منفی را تجربه خواهد کرد.

وی همچنین نرخ باروری در کشور را شش ونیم درصد به ازای هر زن عنوان کرد و افزود: این آمار امروزه به یک ونیم درصد به ازای هر زن در کشور رسید اما در گیلان به 9 دهم درصد و در مازندران، یک فرزند به ازای هر زن رسیده است که رکورد پایین ترین نرخ باروری کشور به گیلان و بعد آن به مازندران رسید و این کم ترین نرخ باروری در طول تاریخ ایران است.


برچسب ها: نرخ باروری - مازندران - باروری - کشور - درصد - دانشگاه علوم پزشکی بابل - تاریخ ایران
آخرین اخبار سرویس:

کاهش بی سابقه نرخ باروری در گیلان و مازندران

کاهش بی سابقه نرخ باروری در گیلان و مازندران