مطالب مرتبط:
شیوع آنفلوانزا در این استان از حد هشدار گذشت
شیوع آنفلوانزا در این استان از حد هشدار گذشت
شیوع آنفلوانزا در بابل از حد هشدار گذشت
ابتلا به آنفلوانزا در مازندران از حد هشدار گذشت
گروه های پرخطر مراقب شیوع آنفلوانزا باشند/ 50درصد بستری ها کودکان زیر پنج سال هستند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 آذر 1404 ساعت 15:452025-12-09پزشكي

شیوع آنفلوانزا در این استان از حد هشدار گذشت


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با ابراز نگرانی از افزایش افراد مبتلا به بیماری آنفلوانزا، شیوع این ویروس را در این خطه از شمال در مرز هشدار اعلام کرد.

- به گزارش جماران، محمد جهانی روز چهارشنبه اظهار کرد: شاخص ابتلا به بیماری آنفلوانزا که در هفته گذشته حدود 9 بود در شرایط فعلی به مرز 20 رسید و این امر شیوع ویروس در بابل را به مرز هشدار رساند.

ایرنا نوشت؛ وی گفت: آمارهای اعلام شده از سوی مرکز مدیریت بیماری ها نشان می دهد میانگین کشوری ابتلا به آنفلوآنزا 16.

2 درصد است، درحالی که میزان ابتلا در مازندران بالاتر از این میانگین قرار دارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: در بررسی 347 مدرسه در سطح دانشگاه علوم پزشکی بابل، میزان غیبت دانش آموزان به حدود 12 تا 13 درصد رسید و از سوی دیگر 33 درصد مراجعه کنندگان به مراکز دیده وری طی دو روز گذشته دارای علائم آنفلوآنزا بودند.

جهانی با اشاره به این مطلب که برای افراد به هیچ عنوان خود درمانی به ویژه استفاده از آنتی بیوتیک توصیه نمی شود، اظهار کرد: مراجعه به پزشک خانواده یا مراکز خدمات جامع سلامت برای افراد مبتلا امری ضروری است.

وی ادامه داد: مراکز درمانی در سطح استان آن چنان شلوغ نیستند که خطر انتقال را افزایش دهند و مردم می توانند با رعایت فاصله، استفاده از ماسک و رعایت


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی بابل - دانشگاه علوم پزشکی - دانشگاه علوم - علوم پزشکی - آنفلوانزا - معاون بهداشتی - دانشگاه
آخرین اخبار سرویس:

شیوع آنفلوانزا در این استان از حد هشدار گذشت

شیوع آنفلوانزا در این استان از حد هشدار گذشت