مطالب مرتبط:
هشدار چین به آمریکا درباره اقدام علیه ونزوئلا
چین: مداخله در ونزوئلا خط قرمز پکن است؛ هشدار جدی به آمریکا
هشدار چین به آمریکا درباره اقدام علیه ونزوئلا
هشدار آمریکا به اوکراین درباره شکست قریب الوقوع در جنگ
هشدار کره شمالی به آمریکا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 7 آذر 1404 ساعت 18:302025-11-28بين الملل

هشدار چین به آمریکا درباره اقدام علیه ونزوئلا


«پکن با هرگونه دخالت خارجی در امور داخلی ونزوئلا، تحت هر عنوانی مخالف است.

» - به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ مائو نینگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در نشست خبری امروز جمعه، با انتقاد از تحریم های جدید آمریکا علیه ونزوئلا، از واشنگتن خواست این اقدامات غیرقانونی و یکجانبه را لغو کرده و برای تقویت صلح، ثبات و توسعه در منطقه آمریکای لاتین و حوزه کاراییب تلاش بیشتری انجام دهد.

وی گفت: چین با تحریم های یکجانبه ای که ناقض حقوق بین الملل هستند و بدون مجوز شورای امنیت اعمال می شوند و با هرگونه دخالت خارجی در امور داخلی ونزوئلا تحت هر عنوانی مخالف است.

این مقام چینی افزود: پکن از همه طرف ها می خواهد به حاکمیت ونزوئلا احترام گذاشته و از اقدامات تنش زا پرهیز کنند.

آمریکا در 24 نوامبر کارتل دِ لوس سولِس ، یک گروه ادعایی را به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی معرفی و تحریم هایی علیه آن اعمال کرد؛ گروهی که واشنگتن مدعی است نیکلاس مادورو رییس جمهوری ونزوئلا و تعدادی از مقام های ارشد این کشور، آنرا هدایت می کنند.

ونزوئلا، وجود چنین کارتلی را دروغی مضحک و بهانه ای برای مداخله غیرقانونی در امور داخلی خود اعلام کرد.

آمریکا در ماه های اخیر به بهانه مبارزه با مواد مخدر، حضور نظامی در مرز های ونزوئلا را افزایش داده است.


برچسب ها: ونزوئلا - آمریکا - سخنگوی وزارت امور خارجه - اقدام - خارجی - وزارت امور خارجه - تحریم
آخرین اخبار سرویس:

هشدار چین به آمریکا درباره اقدام علیه ونزوئلا

هشدار چین به آمریکا درباره اقدام علیه ونزوئلا