مطالب مرتبط:
تخلیه چهار میلیون نهاده دامی در بند ماهشهر
تسریع روند تخلیه کالاهای اساسی در بندر امام / موجودی 3.5 میلیون تنی نهاده های دامی
آغاز تخلیه و بارگیری نهاده های دامی تحت کلید دولت
آغاز تخلیه و بارگیری نهاده های دامی
4 میلیون تن کالای اساسی و 3.5 میلیون تن نهاده دامی در بندر امام خمینی موجود است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 آذر 1404 ساعت 21:252025-12-13اقتصادي

شتاب در تخلیه نهاده های دامی بندر ماهشهر


حدود  3.

5 میلیون تن نهاده های دامی در انبار های بندر ماهشهر و بخشی نیز در حال تخلیه از کشتی ها است.

- وزیر جهاد کشاورزی گفت: حدود  3.

5 میلیون تن نهاده های دامی در انبار های بندر ماهشهر و بخشی نیز در حال تخلیه از کشتی ها است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، غلامرضا نوری  در جریان بازدید از  بندر امام خمینی ماهشهر  از تسریع پهلوگیری، تخلیه و حمل نهاده های دامی خبر داد و  افزود : بیش از 4 میلیون تن کالا های اساسی در بندر امام خمینی موجود است.

   وی افزود: این بندر مبنای ورود بخش عمده ای از نهاده های دامی و کالا های اساسی کشور بوده و از اهمیت ویژه ای برای تأمین امنیت غذایی برخوردار است و با گره گشایی های اخیر، نگرانی تولیدکنندگان برطرف شده است.

وزیر جهاد کشاورزی گفت : خوشبختانه فعالیت ها در بندر با سرعتی بسیار خوب و قابل قبول در حال انجام است و روند پهلوگیری کشتی ها، تخلیه و حمل کالا در شرایط عادی و متناسب با نیاز کشور جریان دارد.

نوری افزود: در هفته های گذشته برخی مشکلات در حوزه فرآیند های اداری و بسته ها و مجوز های ارزی وجود داشت که با دستورات گره گشای رؤسای محترم قوا، به ویژه در زمینه تأمین ارز واردکنندگان و صدور مجوز تخلیه و حمل 100 درصدی کالا های اساسی و فاسدشدنی از بندر، این موانع برطرف شد.


برچسب ها: نهاده های دامی - وزیر جهاد کشاورزی - بندر ماهشهر - بندر - بندر امام خمینی - تخلیه - نهاده
آخرین اخبار سرویس:

شتاب در تخلیه نهاده های دامی بندر ماهشهر

شتاب در تخلیه نهاده های دامی بندر ماهشهر