مطالب مرتبط:
آزادی 10 زندانی استان تهران با فراهم سازی زمینه کمک خیران توسط خبرنگاران
377 زندانی غیرعمد کرمانی در انتظار آزادی، آزادی 9 زندانی زن با حمایت علی دایی
تهران، خانه بیشترین زنان زندانی مالی | 900 نفر در انتظار آزادی
زمینه آزادی 63 زندانی در استان کرمان
آزادی 13 زندانی در زرند به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 آذر 1404 ساعت 20:302025-12-13سياسي

آزادی 10 زندانی نیازمند با همراهی خبرنگاران و حمایت دادگستری تهران


با تعامل اصحاب رسانه استان تهران و حمایت رییس کل دادگستری، زمینه مشارکت خیرین فراهم شد و 10 زندانی نیازمند مالی و جرایم غیرعمد آزاد شدند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در دوره تحول و تعالی دستگاه قضایی و همزمان با افزایش همکاری و تعامل با اصحاب رسانه و انسان رسانه ها درباره ارتقای تصویر رسانه ای دستگاه قضایی، خبرنگاران و فعالان رسانه ای استان تهران به عنوان بازوان ارتباطی برای تکریم ارباب رجوع و تسهیل دسترسی مردم به مدیران قضایی مورد توجه ویژه قرار گرفته اند و این رویکرد در سایه حمایت و تدبیر رییس کل دادگستری استان تهران شکل گرفته و تا امروز ادامه دارد.

در سایه همکاری مؤثر و اعتماد متقابل بین مجموعه قضایی و رسانه های استان تهران، با هماهنگی خبرنگاران و فعالان فضای مجازی زمینه همکاری و کمک خیرین نیک اندیش در ایامی که با نام حضرت زهرا سلام الله علیها مزین بود فراهم گردید و منجر به آزادی 10 نفر از زندانیان نیازمند مالی و جرایم غیر عمد در استان تهران شد.

این اقدام نیکوکارانه به واسطه پیوند انسانی و رسانه ای میان خیرین، اصحاب رسانه و دفتر استانی رسانه و روابط عمومی با حمایت رییس کل دادگستری استان تهران محقق شده است.


برچسب ها: استان تهران - رییس کل دادگستری - رسانه - خبرنگاران - تهران - دادگستری - دستگاه قضایی
آخرین اخبار سرویس:

آزادی 10 زندانی نیازمند با همراهی خبرنگاران و حمایت دادگستری تهران

آزادی 10 زندانی نیازمند با همراهی خبرنگاران و حمایت دادگستری تهران