مطالب مرتبط:
عراقچی: تصمیم وزیر خارجه لبنان برای استقبال نکردن از دعوت ما برای سفر به ایران، مایه شگفتی است
اتهام زنی بی اساس وزیر خارجه لبنان علیه ایران
ببینید | خبرنگار لبنانی در شبکه سه: وزیر امورخارجه لبنان می خواهد روابط ایران و لبنان را خراب کند
قالیباف: آمریکا از روز ششم جنگ خواهان دیدار با وزیر خارجه ایران بود
پاسخ عراقچی به وزیر خارجه لبنان: ما نیز خواهان «فصلی جدید» در روابط دوجانبه هستیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 21 آذر 1404 ساعت 15:402025-12-12بين الملل

استقبال وزیر خارجه لبنان از مذاکره با ایران


وزیر خارجه لبنان با اشاره به هشدارها درباره حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به کشورش بر آمادگی بیروت جهت مذاکره با ایران خبر داد.

- به گزارش ایسنا، یوسف رجی وزیر خارجه لبنان گفت: هشدارهایی از طرف های بین المللی به ما رسیده مبنی بر اینکه اسراییل برای عملیات علیه لبنان آماده می شود.

وی تصریح کرد: ما تلاش های دیپلماتیک خود را برای محافظت از لبنان و تأسیسات آن در برابر هرگونه حمله اسراییل گسترش می دهیم.

وزیر خارجه لبنان در گفت وگو با الجزیره افزود نشست های کمیته سازوکار به معنای این نیست که ما درگیر مذاکرات سنتی با اسراییل هستیم.

وی ادامه داد: ما به دنبال بازگشت به توافق آتش بس با اسراییل هستیم و انعقاد توافق صلح در حال حاضر ممکن نیست.

رجی در اظهاراتی بی اساس مدعی شد: سلاح حزب الله ناکارآمدی خود را در پشتیبانی غزه، دفاع از لبنان و اشغالگری اسراییل ثابت کرده است.

وی ادامه داد: دولت لبنان با حزب الله به منظور متقاعد کردن آن برای تحویل سلاح گفت وگو می کند اما حزب الله از پذیرش این امر امتناع می ورزد.

وزیر خارجه لبنان با اشاره به وجود برخی اختلافات در دیدگاه های میان تهران و بیروت از جمله حمایت تهران از حزب الله لبنان بر آمادگی و استقبال کشورش از مذاکره با ایران خبر داد.


برچسب ها: لبنان - وزیر خارجه - اسراییل - خارجه - وزیر - اشغالگری اسراییل - رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار سرویس:

استقبال وزیر خارجه لبنان از مذاکره با ایران

استقبال وزیر خارجه لبنان از مذاکره با ایران