مطالب مرتبط:
تعیین 450 قطعه زمین برای ساخت مدرسه در استان
رفع تصرف بیش از 80 هکتار از زمین های ملی فارس
60 هکتار زمین به شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان افزوده شد
پنجاهمین قطار کانتینری روسیه به ایران در حال ورود است/ تکمیل 85 کیلومتر از خط آهن آستارا -رشت+ فیلم
تصویب قیمت پایه و روش مولدسازی 48 فقره ملک و زمین در هیات مولدسازی دارایی های دولت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 آذر 1404 ساعت 14:002025-12-01اقتصادي

تملک 6 هکتار زمین برای ساخت پایانه جدیدِ پُل مرزی آستارا


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان از تملک 6 هکتار زمین برای ساخت پایانه و تکمیل بخش های مختلف طرح پُل مرزی آستارا برای سهولت تردد کامیون داران خبر داد.

- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان از تملک 6 هکتار زمین برای ساخت پایانه و تکمیل بخش های مختلف طرح پُل مرزی آستارا برای سهولت تردد کامیون داران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ فریبرز مرادی گفت: برای تکمیل پروژه های در حال اجرای پُل مرزی آستارا با هدف رفع مشکلات و تسهیل در عبور و مرور کامیون داران،  6 هکتار زمین برای ایجاد پایانه جدید تملک شده و پیمانکاران پروژه در حال انجام کار هستند.

وی با بیان اینکه با افتتاح این پایانه، ظرفیت ورود و خروج کامیون ها در حوزه صادرات و واردات کالا افزایش می یابد، افزود: ساخت پُل غیرهمسطح در تقاطع راه آهن از دیگر پروژه های در حال اجرا است که تکمیل این طرح ها موجب رضایت مردم و توسعه منطقه خواهد شد.


برچسب ها: کامیون داران - پایانه - مدیرکل راهداری - آستارا - کامیون - تکمیل - هکتار
آخرین اخبار سرویس:

تملک 6 هکتار زمین برای ساخت پایانه جدیدِ پُل مرزی آستارا

تملک 6 هکتار زمین برای ساخت پایانه جدیدِ پُل مرزی آستارا