مطالب مرتبط:
امضای دو تفاهم نامه تات برای توسعه کشاورزی هوشمند و اقتصاد دانش بنیان
امضای تفاهم نامه همکاری وزارت خارجه ایران و روسیه توسط عراقچی و لاوروف (فیلم)
امضای تفاهم نامه همکاری میان دو وزارتخانه ایران و روسیه
امضای تفاهم نامه همکاری میان شرکت مخابرات ایران و خبرگزاری ایسنا
امضای تفاهم نامه همکاری میان شرکت مخابرات ایران و خبرگزاری ایسنا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 آذر 1404 ساعت 19:102025-12-17اقتصادي

تفاهم نامه همکاری دو سازمان توسعه تجارت و مدیریت صنعتی امضا شد


با هدف تقویت پیوند میان تولید و تجارت و حرکت به سمت توسعه صادرات محور، سازمان توسعه تجارت ایران و سازمان مدیریت صنعتی تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

- تفاهم نامه همکاری دو سازمان توسعه تجارت و مدیریت صنعتی امضا شد با هدف تقویت پیوند میان تولید و تجارت و حرکت به سمت توسعه صادرات محور، سازمان توسعه تجارت ایران و سازمان مدیریت صنعتی تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش خبرنگار گروه تجارت خارجی  خبرگزاری صدا و سیما ، سازمان های توسعه تجارت ایران و مدیریت صنعتی تفاهم نامه همکاری مشترکی را با هدف ارتقای توانمندی های تجاری بنگاه های تولیدی و توسعه صادرات امضا کردند.

در آیین امضای این تفاهم نامه، محمدعلی دهقان دهنوی رییس سازمان توسعه تجارت ایران، بر ضرورت همکاری نزدیک این دو سازمان برای رشد و توسعه تجارت و تولید صادرات محور تأکید کرد و گفت: این بازار تجارت است که می تواند مسیر تولید صنعتی صادرات محور و چگونگی حضور در بازارهای خارجی را مشخص کند.

وی با تأکید بر نقش آموزش در توسعه تجارت افزود: مدیران صنایع باید تجارت را به درستی بیاموزند تا بتوانند سهم خود را در بازارهای داخلی و بین المللی افزایش دهند.

رییس سازمان توسعه تجارت ایران همچنین از آمادگی این سازمان برای آموزش مدیران صنایع و واحدهای تولیدی خبر داد و گفت: آشنایی هرچ


برچسب ها: سازمان توسعه تجارت - تفاهم نامه همکاری - سازمان توسعه تجارت ایران - مدیریت صنعتی - تفاهم نامه - تجارت - سازمان
آخرین اخبار سرویس:

تفاهم نامه همکاری دو سازمان توسعه تجارت و مدیریت صنعتی امضا شد

تفاهم نامه همکاری دو سازمان توسعه تجارت و مدیریت صنعتی امضا شد