مطالب مرتبط:
حمایت جشنواره اندیشمندان جوان از برگزیدگان تا ورود به بازار
برگزاری نهمین جشنواره اندیشمندان جوان/ معرفی دو استاد نمونه
طلای 18 عیار رکورد زد/ دلار 22 درصد گران شد/سکه در سال 1404 چقدر گران شد؟
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
جشنواره کمدی ریاض؛ ابزار چهره شویی محمد بن سلمان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 آذر 1404 ساعت 08:052025-12-10سياسي

مهاجرت بیش از 10 درصد برگزیدگان جشنواره دانشمندان جوان طی سال های گذشته


دکتر سروش مودب در نشست خبری نهمین جشنواره دانشمندان و اندیشمندان جوان در دانشگاه تهران برگزار شد، با تاکید بر اینکه جوایز و حمایت های ارائه شده در این جشنواره به صورت بلاعوض است، - مهاجرت بیش از 10 درصد برگزیدگان جشنواره دانشمندان جوان طی سال های گذشته دکتر سروش مودب در نشست خبری نهمین جشنواره دانشمندان و اندیشمندان جوان در دانشگاه تهران برگزار شد، با تاکید بر اینکه جوایز و حمایت های ارائه شده در این جشنواره به صورت بلاعوض است، افزود: حدود 10 درصد از 320 تقدیرشده در 8 دوره گذشته از کشور مهاجرت کرده اند.

البته این نخبگان همچنان با دبیرخانه در ارتباط بوده و در پروژه های بین المللی جشنواره همکاری دارند.

 مدیر اجرایی نهمین جشنواره دانشمندان و اندیشمندان جوان با اشاره به برگزاری 8 دوره گذشته و تقدیر از 320 نخبه جوان، گفت: حدود 10 درصد از نخبگان تقدیر شده در این جشنواره، در حال حاضر در خارج از کشور فعالیت می کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر سروش مودب در نشست خبری نهمین جشنواره دانشمندان و اندیشمندان جوان در دانشگاه تهران برگزار شد، با تاکید بر اینکه جوایز و حمایت های ارائه شده در این جشنواره به صورت بلاعوض است، افزود: حدود 10 درصد از 320 تقدیرشده در 8 دوره گذشته از کشور مهاجرت کرده اند.


برچسب ها: جشنواره - دانشمندان - برگزیدگان جشنواره - دانشمندان جوان - دانشگاه تهران - جوان - گذشته
آخرین اخبار سرویس:

مهاجرت بیش از 10 درصد برگزیدگان جشنواره دانشمندان جوان طی سال های گذشته

مهاجرت بیش از 10 درصد برگزیدگان جشنواره دانشمندان جوان طی سال های گذشته