مطالب مرتبط:
شماره گذاری خودرو های وارداتی آغاز شد + فیلم
نابسامانی در تأمین قطعات خودرو
نابسامانی در تأمین قطعات خودرو
بازار خودرو زیر فشار تعرفه های سرسام آور وارداتی
سهمیه بنزین خودرو های وارداتی با حجم موتور کم تر از 1300 سی سی، حذف نمی شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 آذر 1404 ساعت 14:252025-12-15سياسي

ترخیص قطعات وارداتی خودرو های ناقص با دستور قضایی


دادستان تهران از ترخیص قطعات وارداتی برای تکمیل خودرو های ناقص دو شرکت خودروسازی پس از پیگیری مشکلات اداری و صدور دستور قضایی خبر داد.

- دادستان تهران از ترخیص قطعات وارداتی برای تکمیل خودرو های ناقص دو شرکت خودروسازی پس از پیگیری مشکلات اداری و صدور دستور قضایی خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، علی صالحی، دادستان عمومی و انقلاب تهران امروز دوشنبه (24 آذر) در نشست شورای عالی قوه قضاییه، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه تعیین تکلیف کالا های موجود در انبار های سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و گمرکات، گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون حدود 27 هزار ردیف از کالا های موجود در انبار های سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و گمرکات، به ارزش تقریبی 132 هزار میلیارد ریال تعیین تکلیف شدند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از حیث ردیف کالا 34 درصد و از حیث ارزش ریالی 3 درصد افزایش داشته است.

دادستان افزود: پس از واصل شدن گزارشی به دادستانی تهران ناظر بر مشکلات اداری و عدم امکان ترخیص قطعات وارداتی برای ساخت و تکمیل خودرو های ناقص و در حال تولید 2 شرکت خودرو سازی، جلسات متعددی با مسئولان ذیربط برگزار شد و در نهایت با صدور دستور قضایی، نسبت به ترخیص قطعات وارداتی اقدام شد.


برچسب ها: قطعات وارداتی - دستور قضایی - دادستان تهران - خودرو - پیگیری مشکلات - اموال تملیکی - دادستان
آخرین اخبار سرویس:

ترخیص قطعات وارداتی خودرو های ناقص با دستور قضایی

ترخیص قطعات وارداتی خودرو های ناقص با دستور قضایی