مطالب مرتبط:
شش اثر ماندگار سینما درباره زندگی دانشجویی | دانشجو، دوربین، حرکت!
6 اثر ماندگار سینما درباره زندگی دانشجویی | دانشجو، دوربین، حرکت!
گزارش تصویری/ دیدار حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل، با دانشجویان بمناسبت 16 آذر، روز دانشجو در تبریز
پیام رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت روز دانشجو
مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه فردوسی مشهد با حضور رییس مجلس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 آذر 1404 ساعت 15:502025-12-07دانش

یک فعال دانشجویی: دانشجو نباید تماشاچی باشد


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه بر لزوم اعتماد مسئولین به قشر دانشجو تاکید کرد و گفت: اگر دانشجویان نقش مهم خود در جامعه را درک کرده و مسئولین هم به آنها اعتماد کنند، - /صدای دانشجویان در ایسنا/ یک فعال دانشجویی: دانشجو نباید تماشاچی باشد ایسنا/کرمانشاه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه بر لزوم اعتماد مسئولین به قشر دانشجو تاکید کرد و گفت: اگر دانشجویان نقش مهم خود در جامعه را درک کرده و مسئولین هم به آنها اعتماد کنند، می توانند بسیاری از مشکلات جامعه را حل کنند.

پژمان کنجوری به مناسبت روز دانشجو(16 آذر) در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه سابقه شروع جنبش های دانشجویی به زمان تاسیس دانشگاه تهران بر می گردد، اظهارکرد: اوج جنبش های دانشجویی از زمان شکل گیری دانشگاه در ایران، 16 آذر سال 1332 است که در آن سه دانشجو شهید شدند.

وی افزود: پس از آن نیز از ابتدای نهضت شکل گیری انقلاب اسلامی دانشجویان دخیل بودند و تاکنون هم پای کار نظام و انقلاب بوده و ثابت کرده اند که اگر به جریانات دانشجویی اعتماد شود و به کار گرفته شوند، قطعا جواب خواهد داد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه اضافه کرد: پس از پیروی انقلاب اسلامی نیز هرجا به جوانان و قشر دانشجو اعتماد شد، ثمره این اعتماد دیده شده است.


برچسب ها: دانشجو - دانشجویی - دانشگاه رازی کرمانشاه - دانشگاه - مسئولین - دانشجویان - بسیج دانشجویی
آخرین اخبار سرویس:

یک فعال دانشجویی: دانشجو نباید تماشاچی باشد

یک فعال دانشجویی: دانشجو نباید تماشاچی باشد