مطالب مرتبط:
مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید گمنام دفاع مقدس در اهواز
ماجرای معتاد شدن گوسفند، طوطی و بلبل در اهواز چه بود؟
تولید بیش از 5 میلیون و 800 هزار مگاوات برق در نیروگاه رامین اهواز
هشدار استاندار اصفهان درباره اوج گیری نگران کننده تصادف های درون شهری استان
دعوت از سرمایه گذاران ژاپنی برای مشارکت در طرح های در اهواز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 آذر 1404 ساعت 15:102025-11-26اجتماعي

ساماندهی تابلو های شهری در اهواز


معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری اهواز گفت: طرح تازه ای برای ساماندهی تابلو های شهری آغاز شده که در نخستین گام، 33 تابلو فرسوده طی یک هفته برچیده و جایگزین می شود، - معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری اهواز گفت: طرح تازه ای برای ساماندهی تابلو های شهری آغاز شده که در نخستین گام، 33 تابلو فرسوده طی یک هفته برچیده و جایگزین می شود، این اقدام ایمنی تردد و سهولت دسترسی شهروندان را به طور چشمگیری افزایش خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، حجت الله سلیمانی اظهار کرد: پروژه ای با هدف نوسازی و استانداردسازی تابلو های راهنمای مسیر در سطح شهر آغاز شده است.

در این مرحله، 33 تابلو فرسوده با مجموع مساحت 220 مترمربع طی هفت روز جمع آوری و تابلو های جدید جایگزین می شوند.

این میزان حدود 17 درصد از تابلو های فرسوده شناسایی شده در اهواز را شامل می شود.

وی افزود: اجرای طرح از منطقه شش آغاز شده و پس از تکمیل فعالیت ها در این محدوده، به صورت مرحله ای در مناطق دو، هشت، یک و سه ادامه پیدا خواهد کرد.

معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری اهواز با اشاره به اهداف این طرح بیان کرد: یکپارچه سازی طراحی تابلوها، افزایش وضوح و خوانایی و بهبود کیفیت راهنمایی مسیر ها از مهم ترین اهداف پروژه است.


برچسب ها: تابلو - شهرداری اهواز - ساماندهی - فرسوده - جایگزین - اهواز - آغاز
آخرین اخبار سرویس:

ساماندهی تابلو های شهری در اهواز

ساماندهی تابلو های شهری در اهواز