مطالب مرتبط:
عارف: جهاد علمی مسئله امروز کشور است/ دو بال دانشجو و بازاری، محوریت نهضت اسلامی و مدیریت جریان ها را بر عهده گرفتند/ جنگ اصلی ما در حوزه علم و فناوری است/ علم و فناوری را برای حل مسائل کشور، بهبود معیشت مردم و افزایش نشاط و امید در جامعه می خواهیم
جهاد علمی مسئله امروز کشور است
تاکید عارف بر استعدادیابی نخبگان در مناطق محروم/ جنگ اصلی کشور در حوزه علم وفناوری است
پویایی دانشگاه، هم افزایی تشکل ها و نقش محوری دانشجویان در آینده علمی کشور
عارف: نخبگان مناطق محروم، پیشران جنگ علم و فناوری کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 14 آذر 1404 ساعت 12:452025-12-05سياسي

عارف: جهاد علمی مسئله امروز کشور است


معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اینکه جهاد علمی ضرورت امروز کشور است، گفت: ما علم و فناوری را برای حل مسائل کشور، بهبود معیشت مردم و افزایش نشاط و امید در جامعه می خواهیم.

- معاون اول رییس جمهور در دیدار با اعضای باشگاه پژوهشگران جوان: عارف: جهاد علمی مسئله امروز کشور است معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اینکه جهاد علمی ضرورت امروز کشور است و امید آینده ایران، شما جوانان هستید، گفت: ما علم و فناوری را برای حل مسائل کشور، بهبود معیشت مردم و افزایش نشاط و امید در جامعه می خواهیم.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما  ، محمدرضا عارف در دیدار با اعضای باشگاه پژوهشگران جوان با اشاره به اینکه آذر، ماه علم و پژوهش است و صرفاً به این عنوان محدود نمی شود، بلکه بیانگر نقش آفرینی جوانان و دانشجویان در تمامی صحنه هاست، افزود: آذرماه در تاریخ کشور به واسطه مقابله با پیامد های کودتای 28 مرداد و ایستادگی در برابر استکبار و آمریکا ماندگار شده است؛ ماهی که در آن سه دانشجوی مسلمان در دانشگاه فنی به شهادت رسیدند.

شهادت این سه تن نباید با نگاهی کمّی سنجیده شود؛ چرا که هر جوان نخبه سرمایه ای ارزشمند برای کشور است.

عارف با اشاره به شکل گیری نخستین تشکل های دانشجویی در دهه 20 با راهنمایی های آیت الله طالقانی و مهندس بازرگان افزود: این تشکل ها پیش از پی


برچسب ها: معاون اول رییس جمهور - باشگاه پژوهشگران جوان - جهاد علمی - رییس جمهور - کشور - معاون اول - علم و فناوری
آخرین اخبار سرویس:

عارف: جهاد علمی مسئله امروز کشور است

عارف: جهاد علمی مسئله امروز کشور است