مطالب مرتبط:
عقیل کشاورز مامور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی اعدام شد
عقیل کشاورز اعدام شد
قوه قضاییه: یک جاسوس دیگر موساد اعدام شد | کشاورز که بود و چگونه به دام افتاد؟
روزنامه صهیونیستی: 61 نظامی ارتش اسراییل از آغاز جنگ غزه خودکشی کردند
تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 آذر 1404 ساعت 07:052025-12-20بين الملل

عقیل کشاورز مأمور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی اعدام شد


حکم اعدام عقیل کشاورز به جرم جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی و ارتباط و همکاری اطلاعاتی با رژیم و تصویربرداری از اماکن نظامی و امنیتی، پس از تأیید در دیوان عالی کشور و طی تشریفات قانونی اجرا شد.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در یکی از روز های اردیبهشت 1404، گشت حفاظت ارتش جمهوری اسلامی ایران در ارومیه در زمان انجام مأموریت با یک مورد مشکوک مواجه می شود.

مأموران حفاظت ارتش در هنگام گشت زنی مرد جوانی را مشاهده می کنند که در حال تصویربرداری از ساختمان ستاد لشکر پیاده ارومیه است.

با هوشیاری مأموران سوژه دستگیر و پس از هماهنگی و اخذ دستور مقام قضایی به مرجع ذیربط تحویل داده می شود.

نامبرده در ابتدا مدعی می شود برای شرکت در یک همایش علمی در دانشگاه ارومیه به این شهر سفر کرده است، اما در بازرسی از تلفن همراه وی پیامی از سرشماره رژیم صهیونیستی و شخصی با نام کاربری اوشر کشف و ظن ارتباط متهم با رژیم تقویت می شود.

در ادامه با بازرسی محل اقامت عقیل کشاورز اسناد و مدارک بیشتری به دست می آید.

در بازرسی از هتل محل اقامت کشاورز دفترچه ای کددار حاوی نام برخی نهاد های امنیتی و آدرس آنها کشف می شود.

پس از انجام تحقیقات اولیه متهم تحویل بازداشتگاه می شود.


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - صهیونیستی - ارتش جمهوری اسلامی ایران - تصویربرداری - جمهوری اسلامی ایران - ارومیه - ارتش رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار سرویس:

عقیل کشاورز مأمور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی اعدام شد

عقیل کشاورز مأمور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی اعدام شد