مطالب مرتبط:
بررسی طرح های نهضت ملی مسکن در شهرستان بوکان
برگزاری نخستین جشنواره ملی خوشنویسی به میزبانی شهرستان سنقروکلیایی
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تأکید بر همگرایی ملی برای ارتقای خدمات گمرکی در منطقه آزاد ماکو
پاکسازی منطقه گردشگری حاشیه رودخانه شهرچای ارومیه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 آذر 1404 ساعت 11:252025-11-22اجتماعي

پاکسازی 6 منطقه از سواحل شهرستان رودسر با مشارکت ملی


رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رودسر از جمع آوری 7 تن زباله از سواحل رودسر با همکاری گروه ملی فعالان محیط زیست، شهروندان رودسری و مسئولان شهرستان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ رحمان پورحسین گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده، بیش از 12 کیلومتر از سواحل شهری رودسر، بخش مرکزی، حسین آباد، لله رود، حسن سرا، شیرمحله و بخش چابکسر با همکاری گروه های مردم نهاد رودسر، گروه فعالان محیط زیست هشت بهشت و جمعی از گردشگران، پاکسازی شد.

وی هدف از اجرای این عملیات را پاکیزه نگاه داشتن طبیعت، جلوگیری از رهاسازی پسماند و ارتقای فرهنگ عمومی برای حفاظت از محیط زیست سواحل عنوان کرد و افزود: در این اقدام، 250 کیسه زباله به وزن بیش از 7 تن از مناطق ساحلی شهرستان رودسر جمع آوری شد.

  رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رودسر با بیان اینکه در این عملیات مسئولان شهرستان، کارکنان حفاظت محیط زیست رودسر و اعضای شورای شهر هم همکاری کردند، گفت: استمرار چنین برنامه هایی، علاوه بر ترویج فرهنگ مدیریت صحیح پسماند و کاهش آلودگی های زیست محیطی به ویژه در سواحل، الگویی برای دیگر مناطق کشور خواهد بود.


برچسب ها: شهرستان رودسر - رییس اداره حفاظت محیط زیست - محیط زیست - شهرستان - رودسر - فعالان محیط زیست - حفاظت محیط زیست
آخرین اخبار سرویس:

پاکسازی 6 منطقه از سواحل شهرستان رودسر با مشارکت ملی

پاکسازی 6 منطقه از سواحل شهرستان رودسر با مشارکت ملی