مطالب مرتبط:
آغاز تحقیقات در مورد جدیدترین پرونده مبارزه با فساد از سوی قوه قضاییه صدای مفسدین را درآورد
قوه قضاییه: آغاز تحقیقات در مورد جدیدترین پرونده مبارزه با فساد صدای مفسدین را درآورد
رقبایی که با آنها روبه رو می شویم، همگی جزو ورزشکاران تاپ هستند/ می خواهیم مسیر جدیدی را برای اسکواش ایران آغاز کنیم
رقبایی که با آنها روبه رو می شویم، همگی جزو ورزشکاران تاپ هستند/ می خواهیم مسیر جدیدی را برای اسکواش ایران آغاز کنیم
آغاز واریز حقوق بازنشستگان ✨ / همراه با یک شگفتانه ویژه 🎁 / از امروز 20 آذر پرداخت ها شروع شد ✅
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 20 آذر 1404 ساعت 23:302025-12-11سياسي

قوه قضاییه: پرونده جدیدی را برای مبارزه با فساد آغاز کرده ایم؛ باندهای فساد شروع به خبرسازی کور کرده اند


آغاز تحقیقات در مورد جدیدترین پرونده مبارزه با فساد از سوی عدلیه صدای مفسدین را درآورد/ خبرسازی کور باندهای فساد علیه کارگزاران خدوم قضایی - به گزارش جماران؛ مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: دستگاه قضایی در راستای تاکیدات رییس عدلیه و با اقدامات عملی خود نشان داده هیچ خط قرمزی در برخورد با فساد ندارد در جدیدترین اقدام ، تحقیقات در مورد پرونده جدیدی را آغاز کرده است.

این گزارش حاکی است بلافاصله پس از آغاز تحقیقات مقدماتی در مورد این پرونده که البته طبق قانون و به سبب احتمال اسیب رساندن به روند بررسی و رسیدگی، محرمانه و غیر قابل انتشار است گروه هایی از مفسدین که زیر ضرب رفته اند در تلاش برای انحراف در روند رسیدگی و ضربه به روند تحقیقات، دستپاچه شروع به خبرسازی کور علیه تعدادی از کارگزاران خدوم دستگاه قضایی کرده اند تا شاید پرونده به نتیجه نرسد یا روند رسیدگی منحرف شود در همین حین عده ای نیز ندانسته به همین خط در صفحات شخصی خود دامن میزنند.

این گزارش حاکی است؛ پیشتر در مقاطع زمانی مختلف رهبر حکیم انقلاب اسلامی و همینطور رییس قوه قضاییه در مورد مبارزه با فساد که داد و هوار مفسدین را به همراه داشته است سخنان مهمی داشته اند.


برچسب ها: روند - تحقیقات - مبارزه با فساد - قضایی - پرونده - دستگاه قضایی - فساد
آخرین اخبار سرویس:

قوه قضاییه: پرونده جدیدی را برای مبارزه با فساد آغاز کرده ایم؛ باندهای فساد شروع به خبرسازی کور کرده اند

قوه قضاییه: پرونده جدیدی را برای مبارزه با فساد آغاز کرده ایم؛ باندهای فساد شروع به خبرسازی کور کرده اند