مطالب مرتبط:
جشنواره جهانی فجر امسال با دو بخش تازه بین المللی برگزار می شود
مهدی طارمی و یک فرصت طلایی/ خبر شادی بخش برای مهدی طارمی مرد محبوب تیم ملی ایران
بسیج؛ ارمغان وفاق ملی و نیروی انسجام بخش استاندار سیستان و بلوچستان
فرمانده سپاه خراسان جنوبی: خدمات جهادگران استان الگویی عملی برای همه بخش ها است
چشم انداز فجر: 10 فیلم در رقابت هیجان انگیز بخش بین الملل/ معرفی آثار جدید جشنواره
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 آذر 1404 ساعت 14:102025-11-27سياسي

تأمین آب کشاورزی در بخش رفیع


با افزایش دبی آب کرخه، مشکل تأمین آب کشاورزی بخش رفیع در شهرستان هویزه حل شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، جلسه فوری چهارشنبه شب استاندار خوزستان با کشاورزان هویزه به آزادسازی و مدیریت توزیع آب در ظهر امروز پنج شنبه برای بخش رفیع این شهرستان منجر شد.

سید محمدرضا موالی زاده، شامگاه گذشته در نشست با نمایندگان کشاورزان هویزه و بخش رفیع، وعده حل فوری مشکل آب را داد.

وی در پی این جلسه و برگزاری یک نشست تخصصی صبح امروز در فرمانداری دستور افزایش دبی آب را صادر کرد و در این راستا آب از محل سد تنظیمی کرخه به میزان 10 مترمکعب در ثانیه افزایش یافت و برای بخش رفیع هویزه رهاسازی شد.

موالی زاده در این خصوص توضیح داد: با همکاری کلیه فرمانداران مربوطه و کشاورزان در مناطق بالادست و شهرستان های مجاور آب به هویزه رسید و مدیریت و توزیع بهینه آب در دستور کار قرار گرفت.

وی تأکید کرد: با این اقدام، پمپ ها برای افزایش فشار آب فعال شدند و در نقاط لازم، توزیع آب به صورت مدیریت شده انجام گرفت.

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: این اقدام باعث می شود صد ها هکتار از زمین های زراعی منطقه زیر کشت پاییزه گندم قرار گیرد.


برچسب ها: هویزه - کشاورزان - شهرستان - رفیع - آب کشاورزی - افزایش - استاندار خوزستان
آخرین اخبار سرویس:

تأمین آب کشاورزی در بخش رفیع

تأمین آب کشاورزی در بخش رفیع