مطالب مرتبط:
جنجال جاده چالوس؛ مسدودیت 10 روزه، رانندگان را غافلگیر کرد!
ممنوعیت تردد از جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال
جاده ترسناک در کوهستان های چونگ چینگ چین + فیلم
جاده چالوس برای اجرای عملیات عمرانی مسدود شد
جنجال در جاده چالوس: شاهراه شمال به مدت 10 روز روی ترافیک بسته شد!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 آذر 1404 ساعت 21:402025-12-01حوادث

ریختن گازوییل در جاده یاسوج به بابامیدان سهوی یا عمدی؟/ رانندگان مراقب باشند


راهداری استان کهگیلویه و بویراحمد در اطلاعیه در رابطه با ریختن گازوییل در جاده «یاسوج به بابامیدان» و وقوع حوادث احتمالی هشدار داد.

- ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد راهداری استان کهگیلویه و بویراحمد در اطلاعیه در رابطه با ریختن گازوییل در جاده یاسوج به بابامیدان و وقوع حوادث احتمالی هشدار داد.

به گزارش ایسنا متن این اطلاعیه به شرح زیر است؛ به اطلاع رانندگان محترم محور یاسوج – بابامیدان می رسد که حوالی تونل های چهارم و پنجم، مقادیر قابل توجهی گازوییل روی سطح راه ریخته شده و احتمال لغزندگی شدید و واژگونی خودروها وجود دارد.

با توجه به تاریکی هوا، تقاضا می شود با نهایت احتیاط در این محدوده تردد کنید.

بخش هایی از مسیر در حوزه استان فارس و بخشی در استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد و عوامل راهداری استان در حال پاکسازی فوری مسیر هستند.

گفتنی است که امیدواریم مسئولان متولی امر در پلیس راه، فرماندهی انتظامی استان، اداره کل راه و شهرسازی استان، مدعی العموم و دادگستری کل استان، فرمانداری شهرستان بویراحمدو.

نسبت به رصد و شناسایی و برخورد جدی با مسببین این این اقدام ناشایست کنند تا شاهد ورود خسارت های جانی و مالی برای مردم عزیز نباشیم.


برچسب ها: کهگیلویه و بویراحمد - استان کهگیلویه و بویراحمد - استان کهگیلویه - بویراحمد - کهگیلویه - گازوییل - استان
آخرین اخبار سرویس:

ریختن گازوییل در جاده یاسوج به بابامیدان سهوی یا عمدی؟/ رانندگان مراقب باشند

ریختن گازوییل در جاده یاسوج به بابامیدان سهوی یا عمدی؟/ رانندگان مراقب باشند