مطالب مرتبط:
پرسپولیس نباید اجازه می داد بازی به پنالتی برود/ کریم باقری برای آذربایجان است
میکاییلی: دبیر گفت سعیدی نوا مثل سایتی یف است؛ سال گذشته در جوانان خیلی اذیت شد/ دوست داشتم امیر عبدی 82 کیلو بگیرد
استاندار آذربایجان غربی: زمینه تبدیل استان به قطب سرمایه گذاری کشور فراهم شود
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان شرقی: پژوهش، ستون فقرات حکمرانی خوب است
آزادسازی 25 هکتار از اراضی حریم رودخانه های آذربایجان شرقی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 آذر 1404 ساعت 15:402025-12-21ورزشي

دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد


مهم برای من امیر رضا است و امیر رضا ها برای من مهم هستند اینها نخبه های مملکت هستند و تا آخرین لحظه هم اجازه رفتن او را نخواهم داد.

- رییس فدراسیون کشتی گفت: مهم برای من امیر رضا است و امیر رضا ها برای من مهم هستند اینها نخبه های مملکت هستند و تا آخرین لحظه هم اجازه رفتن او را نخواهم داد.

علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی در گفت و گو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صداوسیما در خصوص تصمیم امیر رضا معصومی برای رفتن به کشور جمهوری آذربایجان گفت: فردین معصومی مثل برادر من است و امیر رضا مثل پسر من است.

تمام اتفاقاتی که در آینده می تواند برای امیر رضا بیافتد چه در رفتن او و چه در ماندن او، من به امیر رضا و پدرش گفته ام و فقط مانده که او تصمیم بگیرد.

من شرعا، اخلاقا و عرفا تمام کار هایی که از دستم بر می آمد را برایش انجام دادم و پیش خدا و مردم هم شرمنده نیستم.

من به شدت مخالف رفتن او هستم از بچگی و از 15 سالگی پیش من بزرگ شده است و خودم او را بزرگ کرده ام و به قول گفتنی آب و دانه اش را دادم بعد جای دیگری استفاده اش را ببرد؟ او پهلوان ما است، قهرمان ما است و امیدوارم پیش ما بماند.

وی در خصوص نامه نگاری فدراسیون کشتی جمهوری آذربایجان برای امیررضا معصومی افزود: مهم برای من امیر رضا است و امیر رضا ها برای من مهم هستند اینها نخبه های مملکت هستند و تا


برچسب ها: امیر - رییس فدراسیون کشتی - جمهوری آذربایجان - فدراسیون کشتی - رییس فدراسیون - آذربایجان - فدراسیون
آخرین اخبار سرویس:

دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد

دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد