مطالب مرتبط:
نورنما | 13 آذر، روز تکریم مادران و همسران شهدا
آیین گرامیداشت «روز تکریم مادران و همسران شهدا»
آیین گرامیداشت «روز تکریم مادران و همسران شهدا» (13 آذر 1404)
تصاویر / مراسم تکریم از مادران و همسران شهدا با حضور امام جمعه قزوین
پیام مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان خراسان جنوبی به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین (س) و روز تکریم مادران و همسران شهدا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 آذر 1404 ساعت 13:252025-12-04سياسي

تکریم مادران و همسران شهدا در میاندوآب


بمناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین علیها سلام آیین تکریم مادران و همسران شهدا در میاندوآب برگزار شد.

- بمناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین علیها سلام آیین تکریم مادران و همسران شهدا در میاندوآب برگزار شد.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ در این مراسم حجت الاسلام جالبی رییس عقیدتی و سیاسی آماد و پشتیبانی منطقه شمال غرب نیروی زمینی ارتش با اشاره به نقش و جایگاه والای مادران و همسران شهدا بر لزوم تکریم و حفظ شأن و منزلت آنها در جامعه تاکید کرد و خواستار تلاش همگانی برای تداوم راه و هدف متعالی شهدا شد.

 افراسیاب رییس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران میاندوآب نیز در این مراسم گفت: مادران و همسران مکرم شهدا در شهرستان میاندوآب بیش از 600 شهید شامل همسران و فرزندان خود را تقدیم انقلاب اسلامی ایران و عزت و اقتدار میهن اسلامی نمودند.

 تجلیل از مادران و همسران شهدا با اهدا لوح و تندیس و مداحی و عزاداری در سوگ شهدا و وفات حضرت ام البنین از برنامه های دیگر این مراسم بودند که اجرا شد.


برچسب ها: همسران شهدا - میاندوآب - مادران - شهدا - حضرت ام البنین - بنیاد شهید و امور ایثارگران - تکریم
آخرین اخبار سرویس:

تکریم مادران و همسران شهدا در میاندوآب

تکریم مادران و همسران شهدا در میاندوآب