مطالب مرتبط:
چین به دو خودروی «خودران» سطح 3 مجوز تولید داد
چین شهپادهای جدید خود را آزمایش می کند + ویدیو
آزمایش موشک سطح به هوا توسط نیروی دریایی پاکستان
جمینای ابزارهای هوش مصنوعی جدیدی را برای ویرایش و تحلیل تصاویر آزمایش می کند
نیروی دریایی پاکستان سامانه موشکی آزمایش کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 آذر 1404 ساعت 15:152025-12-15اقتصادي

چین برای آزمایش دو خودروی برقی خودران سطح 3 مجوز داد


چین رسما مجوزهای دسترسی به بازار را برای اولین دسته از خودروهای سواری خودران سطح 3 (L3) اعطا کرد که گامی بزرگ به سوی کاربرد تجاری فناوری های پیشرفته رانندگی خودران است.

- چین رسما مجوزهای دسترسی به بازار را برای اولین دسته از خودروهای سواری خودران سطح 3 (L3) اعطا کرد که گامی بزرگ به سوی کاربرد تجاری فناوری های پیشرفته رانندگی خودران است.

به گزارش ایسنا، شبکه تلویزیونی دولتی سی سی تی وی، روز دوشنبه، به نقل از وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین گزارش داد که دو مدل تایید شده که به ترتیب برای سناریوهای ترافیک حجیم شهری و رانندگی در بزرگراه طراحی شده اند، عملیات آزمایشی جاده ای را در مناطق تعیین شده پکن و کلانشهر چونگ کینگ در جنوب غربی چین آغاز خواهند کرد که نشان می دهد رانندگی خودران سطح 3 چین، از مرحله آزمایش فراتر رفته و وارد مرحله اولیه استقرار تنظیم شده در دنیای واقعی شده است.

این دو مدل تایید شده به ترتیب توسط خودروسازان مستقر در شمال و جنوب چین توسعه یافته اند.

یکی از این مدل ها، یک سدان برقی باتری دار است که توسط یک خودروساز مستقر در چونگ کینگ توسعه یافته و قادر به رانندگی خودران سطح 3 با سرعت حداکثر 50 کیلومتر در ساعت در یک خط در بزرگراه ها و جاده های شهری در شرایط ترافیکی سنگین است.


برچسب ها: خودران - فناوری های پیشرفته - رانندگی - خودروهای سواری - آزمایش - فناوری - پیشرفته
آخرین اخبار سرویس:

چین برای آزمایش دو خودروی برقی خودران سطح 3 مجوز داد

چین برای آزمایش دو خودروی برقی خودران سطح 3 مجوز داد