مطالب مرتبط:
ببینید | پاسخ لاوروف به یک سوال مهم: اگر ایران درگیر جنگی فراتر از جنگ 12 روزه شود، آیا روسیه کنار ایران خواهد ایستاد؟
روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان با غیبت در اجلاس تهران، به وزارت خارجه ایران بی اعتنایی کرد/آیا زمان آن نیست که دولتمردان طرف مردم افغانستان را بگیرند؟
طالبان با غیبت در اجلاس تهران، به وزارت خارجه ایران بی اعتنایی کرد/آیا زمان آن نیست که دولتمردان طرف مردم افغانستان را بگیرند؟
الاخبار فاش کرد: آیا لبنان، ایران را کشوری دشمن تلقی می کند؟ / اظهارات رجی علیه تهران خشم عون و سلام را برانگیخت/ او از حمایت خارجی برخوردار است
طالبان به وزارت خارجه ایران بی اعتنایی کرد/ آیا زمان آن نیست که دولتمردان طرف مردم افغانستان را بگیرند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 آذر 1404 ساعت 18:252025-12-16اجتماعي

آیا شمال ایران برای مهاجرت جا دارد؟


آنچه امروز به عنوان رویای زندگی در شمال دنبال می شود، ممکن است فردا به بحرانی زیست محیطی، اجتماعی و فرهنگی برای سبزترین مناطق ایران تبدیل شود.

-


برچسب ها: ایران - شمال ایران - شمال - اجتماعی - فرهنگی - بحرانی - مهاجرت
آخرین اخبار سرویس:

آیا شمال ایران برای مهاجرت جا دارد؟

آیا شمال ایران برای مهاجرت جا دارد؟