مطالب مرتبط:
رییس سازمان هواشناسی: مشکلات دریاچه ارومیه با بارش حل نمی شود
تأکید بر اهمیت پیگیری مشکلات و رسیدگی به امور زندانیان
رنجش اهالی روستای بادکی ارومیه از سرعت پایین اینترنت
مراسم روز حمل و نقل در ارومیه
دریاچه ارومیه به یک شرط قابل احیاست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 آذر 1404 ساعت 16:252025-12-18سياسي

پیگیری حقوقی مشکلات بیش از 6 هزار نفر در سه تعاونی مسکن ارومیه


رییس کل دادگستری استان آذربایجان غربی گفت: دستگاه قضایی با جدیت مشکلات تعاونی های مسکن را تا حل شدن قطعی آنها پیگیری می کند.

- رییس کل دادگستری استان آذربایجان غربی گفت: دستگاه قضایی با جدیت مشکلات تعاونی های مسکن را تا حل شدن قطعی آنها پیگیری می کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، جلسه بررسی مشکلات و چالش های اجرایی شرکت های تعاونی های مسکن منتظران مهدی(عج)، شرکت تعاونی متین افق و مالکان زمین در اختیار مرزبانی با حضور رییس کل دادگستری آذربایجان غربی در تاریخ 27 آذر در سالن امامت دادگستری برگزار شد.

ناصر عتباتی رییس کل دادگستری استان در این جلسه که مدیران دستگاه های متولی نیز حضور داشتند گفت: جلسه امروز با موضوع حل مشکلات سه تعاونی مسکن با رویکرد صیانت از حقوق عامه و کمک به رفع مشکلات تعدادی از شهروندان عضو این تعاونی ها که سالهاست آنها را درگیر کرده تشکیل شده است.

عتباتی افزود: در طی دو سال گذشته با ورود و همراهی همه مجموعه ها برای کمک به حل و فصل شدن مشکلات تعاونی های مسکن، بخش قابل توجهی از مشکلات این تعاونی ها حل شده است و تنها تعداد اندکی مانده که امروز در این جلسه موضوع سه تعاونی مسکن مطرح و برای کمک به آنها اتخاذ تدبیر خواهد شد.


برچسب ها: رییس کل دادگستری استان - رییس کل دادگستری - تعاونی - آذربایجان غربی - دادگستری استان - دادگستری - استان آذربایجان غربی
آخرین اخبار سرویس:

پیگیری حقوقی مشکلات بیش از 6 هزار نفر در سه تعاونی مسکن ارومیه

پیگیری حقوقی مشکلات بیش از 6 هزار نفر در سه تعاونی مسکن ارومیه