مطالب مرتبط:
هشدار متخصص عفونی درباره شیوع بیماری های تنفسی در فصل سرد سال/ این افراد حتما واکسن آنفولانزا بزنند
این دمنوش های گیاهی برای آنفولانزا مفیدند اما زیاد مصرف نکنید!
برخی مدارس فیروزکوه به دلیل آنفولانزا غیرحضوری شد
آنفلوآنزا دوباره اوج گرفت؛ با این نسخه طب سنتی آنفولانزا را درمان کنید
گلزن مدنظر پرسپولیس برای نیم فصل، مرد سال فوتبال شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 آذر 1404 ساعت 09:252025-12-13پزشكي

آنفولانزا ویروس فصول سرد سال


آنفولانزا ویروسی که در فصول سرد سال مثل پاییز و زمستان شیوع می یابد و هر چند سال یکبار با تغییر کوچک در آنتی ژن ها ظاهر می شود.

- آنفولانزا ویروسی که در فصول سرد سال مثل پاییز و زمستان شیوع می یابد و هر چند سال یکبار با تغییر کوچک در آنتی ژن ها ظاهر می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری،   متخصص بیماری های عفونی در چهارمحال و بختیاری استراحت، کاهش فعالیت های بدنی و خوردن مایعات را بهترین درمان برای بیماری تنفسی آنفلوانزا بیان کرد.

فریدون رحمانی گفت: آنفلوانزا یک بیماری تنفسی است که عامل آن ویروس می باشد، این ویروس در سه نوع B، A و C به شدت واگیردار است و از طریق ترشحات تنفسی، سرفه و عرصه و یا اشیاء به فرد سالم سرایت و انتقال می یابد.

رحمانی درخصوص اپیدمی بیماری تنفسی در شرایط کنونی با تاکید بر اینکه همچنان پیشگیری بهتر از درمان است افزود: در صورت مواجه با افراد بیمار بهترین راه رعایت فاصله یک و نیم متری، استفاده از ماسک، شست شوی مداوم دست ها، اجتناب از حضور در جامعه و مراکز شلوغ و پرهیز از روبوسی و دست دادن است.

متخصص بیماری های عفونی در چهارمحال و بختیاری توصیه کرد: افراد مبتلا به بیماری به دو تا سه روز استراحت و استعلاجی در منزل نیاز دارند بطوری که هیچگونه فعالیت بدنی نداشته باشند و استراحت مطلق کنند.


برچسب ها: بیماری تنفسی - چهارمحال و بختیاری - آنفولانزا - ویروس - بیمار - بیماری - متخصص بیماری های عفونی
آخرین اخبار سرویس:

آنفولانزا ویروس فصول سرد سال

آنفولانزا ویروس فصول سرد سال