مطالب مرتبط:
توقیف سهام صندوق فولاد توسط ذوب آهن اصفهان به ارزش 13.6 همت
توقیف خودرو با 200 میلیون ریال خلافی
محموله بزرگ مواد مخدر در رامهرمز توقیف شد
توقیف و ابطال معاینه فنی در انتظار خودرو های آلاینده
توقیف 13.6 همت از سهام صندوق فولاد برای وصول مطالبات ذوب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 آذر 1404 ساعت 08:402025-11-25حوادث

نیسان هنجارشکن توقیف شد


رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل گفت: مطابق رصد فضای مجازی و مشاهده تخلفات و هنجار شکنی یک دستگاه خودروی وانت نیسان شامل حرکات نمایشی و خطرناک، - این خودرو شناسایی و توقیف شد تا مطابق قانون برخورد های قانونی با راننده خاطی صورت گیرد .

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل سرهنگ سید حجت فتاحی، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل از اجرای طرح برخورد با رانندگان هنجار شکن خبر داد و اظهار کرد: تعداد معدودی از صاحبان خودرو که با هنجارشکنی و یا تغییر در سیستم اگزوز و سیستم صوتی باند، ساب و یا بوق های غیر مجاز آلودگی صوتی شدید در حین حرکت ایجاد کنند در صورت مشاهده در سطح شهر به شدت برخورد و متخلفان به علت اخلال در نظم ترافیکی ضمن اعمال قانون خودروی آنان برابر مقررات توقیف و راننده علاوه بر معرفی به مراجع قضایی جهت سنجش سلامت روحی و روانی به پزشکی قانونی معرفی خواهد شد.

وی افزود: آرامش، آسایش و آسودگی خیال مردم بزرگوار خط قرمز پلیس است و هرکس بخواهد با بهره گیری از خودرو با انجام حرکات مخاطره آمیز از این خط قرمز تخطی نماید با برخورد سلبی و قهری پلیس مواجه خواهد شد.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل با اشاره به توقیف خودروی نیسان هنجار شکن در شهر اردبیل، بیان کرد: مطابق رصد فضای مجازی و مشاهده تخلفات و


برچسب ها: پلیس راهنمایی و رانندگی - راهنمایی و رانندگی - پلیس راهنمایی - استان اردبیل - خودرو - قانون - اردبیل
آخرین اخبار سرویس:

نیسان هنجارشکن توقیف شد

نیسان هنجارشکن توقیف شد