مطالب مرتبط:
خروجی نظارت بر اجرای برنامه هفتم باید حل مشکلات مردم باشد
تاجگردون: اقتصاد ایران در اجرای برنامه هفتم با مشکلات تشدیدشده مواجه شد
کمیته نظارت بر اجرای برنامه هفتم: میان اهداف کمی برنامه هفتم و میزان تحقق آن ها فاصله است
آغاز بررسی عملکرد دولت در اجرای برنامه هفتم در مجلس
جلسه علنی مجلس آغاز شد/بررسی اجرای سال اول برنامه هفتم با حضور عارف و وزرای دولت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 آبان 1404 ساعت 17:352025-11-10سياسي

خروجی نظارت بر اجرای برنامه هفتم باید حل مشکلات باشد


ارزیابی نحوه اجرای سال اول قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران اقدامی پیشگیرانه و راهبردی است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمدباقر قالیباف در نشست علنی امروز (دوشنبه، 19 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در نشست علنی نوبت عصر امروز (دوشنبه، 19 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی و ارزیابی نحوه اجرای سال اول قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران گفت: به وزرای دولت و همکاران در صحن علنی مجلس شورای اسلامی خدا قوت می گویم که از ابتدای صبح تا این لحظه بحث های طولانی را ارائه و گوش کرده اند.

جمع بندی نهایی به صورت مکتوب برای دولت ارسال خواهد شد.

بعضا به برخی از موضوعات نقد شد که این کار مربوط به بحث راهبردی برنامه است؛ این کار اقدامی پیشگیرانه محسوب می شود، زیرا موجب می شود مسئولان دولت در رابطه با برنامه پاسخگو باشند.

  وی ادامه داد: به عبارتی در 6 برنامه گذشته همواره مشاهده شده بعد از اینکه 5 سال تمام می شد تازه تلاش می کردند برای برنامه بعدی ارزیابی صورت بگیرد، اما ما در برنامه هفتم اینطور اقدام کردیم که در سال اول اتمام برنامه، ضعف ها و اشکالات برنامه را شناسایی کنیم، زیرا ممکن است برنامه دچار این موارد باشد.


برچسب ها: مجلس شورای اسلامی - جمهوری اسلامی ایران - شورای اسلامی - برنامه - اسلامی - جمهوری اسلامی - صحن علنی مجلس شورای اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

خروجی نظارت بر اجرای برنامه هفتم باید حل مشکلات باشد

خروجی نظارت بر اجرای برنامه هفتم باید حل مشکلات باشد