مطالب مرتبط:
رابرت مالی: حمله آمریکا و اسراییل به ایران نتیجه عکس خواهد داشت
شجاع خلیل زاده و حمله دوباره به مردم ایران!
یادواره آزادسازی سوسنگرد در نکا؛ تأکید بر وحدت و ترویج سبک زندگی شهدا 
کاهش ارزش دلار نیوزلند نسبت به یورو و دلار آمریکا
پیروزی تاریخی متا مقابل دولت آمریکا: اینستاگرام و واتس اپ را نمی فروشیم!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 آبان 1404 ساعت 12:152025-11-20سياسي

امام ابتدا گفت دانشجویان را از سفارت آمریکا بیرون کنید/ماجرای طبس برای آزادسازی گروگان ها بود، نه حمله به ایران!


استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران مدعی است که ماجرای طبس به گونه ای دیگر روایت شده در حالی که این عملیات برای آزادسازی گروگان های آمریکایی طراحی شده بود، - تابناک: آقای زیباکلام رفقای شما کار هایی مثل تسخیر سفارت آمریکا را انجام دادند، شما اسناد جاسوسی را قبول ندارید؟ آمریکا در این کشور خطایی نکرده؟! کودتای 28 مرداد را فراموش کرده اید؟ دکتر ابراهیم یزدی به امام(ره) گزارش داد چون امام(ره) به دکتر یزدی اعتماد زیادی داشت و رابطه اش با او مستمر بود.

در آن دیدار مگر اینکه شما بگویید دکتر یزدی دروغ گفته- دکتر یزدی به امام(ره) گفت: تمایل دارید پیشنهاد قطع رابطه با آمریکا را مطرح کنیم.

امام(ره) در آن دیدار گفتند: خیر ؛ امام(ره) آن طور پاسخ نداد.

پس از پایان ملاقات، دکتر یزدی به امام(ره) گزارش داد که چه گفته شده و چه اتفاقی افتاده است.

در همان روز هایی که دانشجویان به سفارت هجوم بردند و دانشگاه خط امام را گرفته بود، امام(ره) از دکتر یزدی پرسید که اینها چه کسانی هستند و چه می کنند.

چون قبلاً دو - سه بار مشابه این رفتار در فاصله هفت - هشت ماه قبل انقلاب رخ داده بود.

دکتر یزدی گفت: این ها بچه های ما هستند، بچه مسلمانند.


برچسب ها: آمریکا - سفارت آمریکا - یزدی - دکتر - تسخیر سفارت آمریکا - آزادسازی - رابطه با آمریکا
آخرین اخبار سرویس:

امام ابتدا گفت دانشجویان را از سفارت آمریکا بیرون کنید/ماجرای طبس برای آزادسازی گروگان ها بود، نه حمله به ایران!

امام ابتدا گفت دانشجویان را از سفارت آمریکا بیرون کنید/ماجرای طبس برای آزادسازی گروگان ها بود، نه حمله به ایران!