مطالب مرتبط:
لرزه بر جان کاخ سفید؛ مقصر تعطیلی دولت کیست؟ اتهام سنگین علیه دموکرات ها!
همدلی فراتر از مرزها | تجلیل از جان باختگان زلزله افغانستان در تهران و تأکید بر پیوند انسانی دو ملت
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
سردار کوثری: ارتباط ایران با چین و روسیه در راستای جلب منافع ملی است/ نماینده رشت: مسئولین کشور باید قدرشناس این ملت باشند
تاکید بر اجرای برنامه های رویداد ملی ایران جان خراسان جنوبی بر پایه سند محتوایی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 آبان 1404 ساعت 18:102025-11-06سياسي

دولت وفاق ملی تا جان در بدن دارد خدمتگزار ملت خواهد ماند


رییس جمهور تفرقه و اختلاف میان مسلمانان را خواست دشمنان اسلام عنوان و تأکید کرد: تنها با وحدت، ایمان و بازگشت به برادری اسلامی می توان در برابر توطئه های آمریکا، - پزشکیان در نشست با علما و روحانیون استان کردستان: دولت وفاق ملی تا جان در بدن دارد خدمتگزار ملت خواهد ماند رییس جمهور تفرقه و اختلاف میان مسلمانان را خواست دشمنان اسلام عنوان و تأکید کرد: تنها با وحدت، ایمان و بازگشت به برادری اسلامی می توان در برابر توطئه های آمریکا، اسراییل و صهیونیسم جهانی ایستاد و از چرخه تفرقه بیرون آمد.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان ظهر امروز پنجشنبه 15 آبان 1404، در ادامه برنامه های سفر دولت وفاق ملی به کردستان، در نشست با جمعی از علما و روحانیون این استان گفت: نخستین نگاه من در این جمع، نگاهی اعتقادی و برخاسته از ایمان است.

پیش از هر سخن و تصمیمی، باید بر پایه باور و آموزه های الهی گام برداشت.

خداوند می فرماید ای کسانی که ایمان آورده اید، تقوای الهی پیشه کنید و جز در حال تسلیم و بندگی از دنیا نروید، و همگی به ریسمان خدا چنگ زنید و پراکنده نشوید .

رییس جمهور با تأمل در این آیه اظهار داشت: اساس ایمان، در هم دلی، با هم بودن و چنگ زدن به رشته الهی است؛ تفرقه، دوری از حقیقت و فاصله گرفتن از نورایمان است.


برچسب ها: دولت وفاق ملی - علما و روحانیون - دشمنان اسلام - اسلام - رییس جمهور - مسلمانان - روحانیون
آخرین اخبار سرویس:

دولت وفاق ملی تا جان در بدن دارد خدمتگزار ملت خواهد ماند

دولت وفاق ملی تا جان در بدن دارد خدمتگزار ملت خواهد ماند