مطالب مرتبط:
الگوی مصرف آب کشاورزی اصلاح می شود؟
وقتی هوش مصنوعی معادل مصرف هند، برق می خواهد/ «OpenAI» جهان را نگران کرد
12درصد از جمعیت کشور را اتباع خارجی تشکیل می دهند؛آقای رییس جمهور! با کاهش شجاعانه این تعداد، به مصرف کمتر آب کمک کنید
کاهش 12 درصدی مصرف آب با اخراج اتباع غیرمجاز
راه حل جدید تسلا برای حل بحران مصرف برق مراکز داده هوش مصنوعی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 آبان 1404 ساعت 17:102025-11-15اقتصادي

چه کنیم الگوی مصرف برق مان کاهش یابد؟


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد از اجرای طرح یکپارچه الگوی مصرف برق برای مشترکان استان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، رسول روستایی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان با تقسیم بندی مشترکان بر اساس شرایط آب و هوایی، الگوی مصرف ماهانه را برای مناطق گرمسیری یک معادل 2500 کیلووات ساعت، مناطق گرمسیری 2 معادل 1500 کیلووات ساعت، مناطق عادی در ایام گرم 300 کیلووات ساعت و مناطق عادی در ایام غیرگرم 200 کیلو وات ساعت اعلام کرد.

روستایی بر مدیریت مصرف در ساعات اوج بار تأکید کرد و افزود: در الگوی جدید مصرف برق ساعات اوج بار از 19 تا 23، ساعات میان بار از 7 تا 19 و ساعات کم بار از 23 تا 7 بامداد است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه دو طرح برای حمایت از مشترکان و مدیریت بهینه مصرف در حال اجرا است ادامه داد: بر این اساس، مصرف برق مشترکان در بازه زمانی کم باری 23 تا 7 صبح به عنوان پاداش در قبوض آنان لحاظ می شود.

وی اضافه کرد: همچنین مشترکان تحت پوشش نهادهای حمایتی در صورت رعایت حداکثر 50 درصد الگوی ابلاغی، برق بهای آنان به صورت رایگان محاسبه می شود.

روستایی تاکید کرد: هدف اصلی از اجرای این الگو و طرح های حمایتی، مدیریت مصرف انرژی، کاهش پیک بار شبکه و تأمین عدالت در توزی


برچسب ها: شرکت توزیع نیروی برق - کهگیلویه و بویراحمد - توزیع نیروی برق - وات ساعت - شرکت توزیع - الگوی مصرف - مصرف
آخرین اخبار سرویس:

چه کنیم الگوی مصرف برق مان کاهش یابد؟

چه کنیم الگوی مصرف برق مان کاهش یابد؟