مطالب مرتبط:
افزایش 20 درصدی حقوق بازنشستگان در نیمه دوم سال | درخواست بازنشستگان از معاون پزشکیان نتیجه داد
سازمان غذا و دارو: نمک دریایی فله نخرید
زنجان در آستانه بارش برف و باران؛ هشدار سطح زرد صادر شد
نقش شهدا صرفا در میدان جنگ نبود بلکه در ساختن اعتماد ملی برای جامعه بود/ صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
سازمان غذا و دارو فهرست لوازم آرایشی لب غیرمجاز را اعلام
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 آبان 1404 ساعت 13:102025-11-15پزشكي

معاون غذا و دارو زنجان هشدار داد: افزایش مقاومت میکروبی، خطری جدی برای سلامت جامعه است


معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با هشدار درباره روند رو به افزایش مقاومت میکروبی بر لزوم استفاده از تمام ظرفیت های آموزشی و اطلاع رسانی دانشگاه برای افزایش آگاهی عمومی و تخصصی در این زمینه تأکید کرد.

- معاون غذا و دارو زنجان هشدار داد: افزایش مقاومت میکروبی، خطری جدی برای سلامت جامعه است معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با هشدار درباره روند رو به افزایش مقاومت میکروبی بر لزوم استفاده از تمام ظرفیت های آموزشی و اطلاع رسانی دانشگاه برای افزایش آگاهی عمومی و تخصصی در این زمینه تأکید کرد.

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان  ؛ مهدی بیگدلی در حاشیه ششمین کمیته تأمین دارو، شیرخشک و تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو، با اشاره به فرا رسیدن هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی (27 آبان تا 3 آذر)،گفت: با توجه به روند رو به افزایش مقاومت میکروبی و پیامدهای گسترده آن بر سلامت جامعه، ضروری است از ظرفیت های آموزشی، اطلاع رسانی و کارشناسی دانشگاه برای ارتقای آگاهی عمومی و تخصصی در این زمینه به نحو احسن استفاده شود.

وی خواستار برنامه ریزی و تعامل مؤثر واحدهای زیرمجموعه معاونت غذا و دارو با سایر بخش های دانشگاه و نهادهای مرتبط به منظور اجرای فعالیت های آموزشی و اطلاع رسانی در این حوزه شد.


برچسب ها: مقاومت میکروبی - معاون غذا و دارو - غذا و دارو - دانشگاه علوم پزشکی زنجان - افزایش - معاون غذا - دانشگاه علوم پزشکی
آخرین اخبار سرویس:

معاون غذا و دارو زنجان هشدار داد: افزایش مقاومت میکروبی، خطری جدی برای سلامت جامعه است

معاون غذا و دارو زنجان هشدار داد: افزایش مقاومت میکروبی، خطری جدی برای سلامت جامعه است